Αιμίλιος Χειλάκης: Ο λόγος που έχει ονομάσει το σπίτι του στα Κύθηρα “Μέγαρο Μαξίμου”

Διαβάζεται σε 2'
Αιμίλιος Χειλάκης
Αιμίλιος Χειλάκης glomex

Για την ηρεμία που αποζητά στη ζωή του και το πώς θέλει να περάσει τα τελευταία ποιοτικά χρόνια της ζωής του μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων ανέλυσε τους λόγους που παντρεύτηκε ενώ μίλησε για την ανάγκη του για ηρεμία στη ζωή του.

Σε ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου γιατί αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να μην δουλεύει για μεγάλα διαστήματα στην τηλεόραση και το θέατρο, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε πως μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες του είναι να έχει ποιοτικό χρόνο για τον ίδιο, λέγοντας πως “πέρυσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και ήμασταν στα Κύθηρα. Μία ολόκληρη σεζόν που οι άλλοι δούλευαν, εμείς ήμασταν στα Κύθηρα και ηρεμήσαμε, κάναμε τις βόλτες μας. Η Αθηνά έμεινε εκτός 9 μήνες και εγώ 7”.

Η Τζένη Μελιτά ρώτησε τον ηθοποιό πού έμεναν, μιας και η ίδια κατάγεται από το ίδιο νησί, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να της απαντά πως έχουν ένα μικρό σπίτι στον Μυλοπόταμο, το οποίο μάλιστα αποκάλυψε πως το λένε “Μέγαρο Μαξίμου”.

Της Μαξίμου είναι“, είπε χαριτολογώντας ο Αιμίλιος Χειλάκης, αναφερόμενος στη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου και πρόσθεσε:

“Το μεγαλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας… δεν υπάρχει αυτή η αναζωογόνηση, η πνευματική, η καλλιτεχνική και η σωματική. Δεν υπήρχε αυτό. Και οι δύο ηρεμήσαμε, είδαμε αλλιώς τα πράγματα, είδαμε τις αξίες που έχει η ζωή. Κοίτα, εγώ είμαι 54 χρονών, έχουμε ακόμα 15-20 χρόνια ποιοτικής ζωής, γιατί μετά αρχίζουν οι δυσκολίες, το σώμα δεν ακολουθεί όσο ακολουθούσε πάντα, έχεις μια άλλη διαδικασία. Θέλουμε αυτά τα τελευταία 15-20 χρόνια ποιοτικής ζωής, γιατί μπορεί να ζήσουμε και 100, 70 δεν είναι θέμα… αυτά τα χρόνια να κάνουμε τις βόλτες μας, να μπορούμε να ασκηθούμε, να δούμε τους φίλους μας, θέλουμε να τα περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα. Το ‘ήρεμα’ όμως προϋποθέτει μία γνώση του τι είναι η ηρεμία για σένα. Εμείς την έχουμε“, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Κλείνοντας μάλιστα ανέφερε πως το “εμείς” το χρησιμοποιεί τα τελευταία 20 χρόνια που είναι παντρεμένος με την Αθηνά Μαξίμου, και αυτός είναι και ο λόγος που παντρεύτηκε. “Για αυτό το ‘εμείς’ παντρεύεσαι, δεν παντρεύεσαι για το εγώ με κάποιον άλλον. Παντρεύεσαι για αυτή την ωραία συνύπαρξη του ‘εμείς’. Είναι πολύ ωραία λέξη το ‘εμείς’“.

Δείτε όσα είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα