Αλέξης Γεωργούλης: “Είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό δέχομαι πόλεμο”

Αλέξης Γεωργούλης: “Είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό δέχομαι πόλεμο”
Αλέξης Γεωργούλης Instagram

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την επίθεση που έχει δεχτεί αφότου δέχτηκε να συμμετέχει στην εκπομπή Your Face Sounds Familiar.

Για τη συμμετοχή του στη θέση του κριτή στην εκπομπή “Your Face Sounds Familiar” μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Μεσημέρι” απάντησε για τα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί  για το πρόσωπό του. “Είναι σαν να μην χάνουν ευκαιρία, οπουδήποτε βγαίνει κάτι μία είδηση πέφτει κατευθείαν κρίση”

Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι δέχτηκε επίθεση ο Α. Γεωργούλης απάντησε: “Γιατί φαίνομαι, γιατί βρίσκομαι στην επιφάνεια. Δεν κρίνεις ανθρώπους που κρύβονται, κρίνεις ανθρώπους που βρίσκονται στην επιφάνεια”.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λένε αυτά. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και σε αυτό, και κάποιος λόγος θα υπάρχει που γίνεται viral όλο αυτό το πράγμα”, ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Δεν με στεναχώρησε, δεν μπαίνω σε διαδικασία να στεναχωρηθώ δεν το βλέπω συναισθηματικά, προσπαθώ να το δω όσο πιο λογικά γίνεται για να δω τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος είναι ο χάρτης του κόσμου γιατί ουσιαστικά με τον κόσμο έχουμε να κάνουμε και ως ηθοποιός και από τη θεσμική μου θέση, έχεις να κάνεις με τον κόσμο κυρίως”. 

“Δεν σήκωσα το τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί τα γράφουν αυτά για μένα, γιατί από τη στιγμή που τα γράφουν κάποιο λόγο θα έχουν. Αναφορικά με την αμοιβή, όλοι οι ευρωβουλευτές την ίδια αμοιβή παίρνουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα