Αναβάλλεται το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Θοδωρή Φέρρη – Ο λόγος

Διαβάζεται σε 2'
Αναβάλλεται το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον Θοδωρή Φέρρη – Ο λόγος
Papadakis Press

Την αναβολή της συναυλίας- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, στον Λυκαβηττό, ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία.

Την αναβολή του αφιερώματος στον Μίκη Θεοδωράκη, που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, ανακοίνωσε η Panik Live Productions.

Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα στο οποίο θα συμμετείχαν ο Θοδωρής Φέρρης, η Κλαυδία, ο Άγγελος Θεοδωράκης και η Ορχήστρα Μίικης Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, οι μετεωρολογικές προβλέψεις για βροχοπτώσεις την ημέρα της συναυλίας δημιουργούν αβεβαιότητα σχετικά με την εγκατάσταση της παραγωγής και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ως εκ τούτου, το αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη δεν θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία.

Όπως διευκρινίζεται, όλοι όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία θα λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους.

Η διοργανώτρια εταιρεία διευκρινίζει ότι η αναβολή δεν σημαίνει ακύρωση του αφιερώματος στον Μίκη Θεοδωράκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο και σε διαφορετικό χώρο, με τις σχετικές ανακοινώσεις για τη νέα ημερομηνία και την τοποθεσία να αναμένονται σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα