Απαράδεκτη δήλωση Άννας Φόνσου: “Δεν είχα κανέναν βιασμό, μπορεί να μην τους άρεσα”

Απαράδεκτη δήλωση Άννας Φόνσου: “Δεν είχα κανέναν βιασμό, μπορεί να μην τους άρεσα”
Άννα Φόνσου papadakispress

Προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου, σχετικά με τους βιασμούς και την παρενόχληση. Τα "δικαιώματα" που δεν έδωσε και ο θαυμασμός της για τον Γιώργο Κιμούλη.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Βρυκόλακες”, στο Εθνικό Θέατρο, βρέθηκε η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για το κίνημα #metoo και τον Γιώργο Κιμούλη, με την ίδια να δηλώνει πως δεν έχει πέσει θύμα βιασμού, μάλλον επειδή “δεν άρεσε” στους βιαστές…

«Εγώ έχω πάρει απόσταση από όλο αυτό, δεν θέλω να γίνω ούτε δικηγόρος… Παλιά, αν δεν τους δίναμε δικαιώματα… Εμένα προσωπικά που ήμουν και κοριτσάκι, δεν… Μπορεί και να μην τους άρεσα, δεν είχα κανέναν βιασμό. Αν κανένας σκηνοθέτης νευρίαζε και με έβριζε, δεν θα τον πήγαινα στα δικαστήρια. Απλά θα τον έβριζα κι εγώ. Και τώρα τα κορίτσια δεν θα τα έβγαλαν από το κεφάλι τους, κάτι θα έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά, σε μια ομολογουμένως θλιβερή τοποθέτηση.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, του οποίου η Άννα Φόνσου δηλώνει θαυμάστρια, υποστήριξε: «Ο Γιώργος πρέπει να παίζει στο θέατρο. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και είμαι θαυμάστριά του».

Παρακάτω, οι δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα