Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Χωρισμός για το ζευγάρι;

Διαβάζεται σε 2'
Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά
Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά PAPADAKIS PRESS

Σύννεφα στη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά. Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

Κρίση φαίνεται πως περνά η σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, με τις φήμες χωρισμού να “φουντώνουν”.

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και τόσο στα social media όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, δεν έκρυβαν τον έρωτά τους.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, γεγονός που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει, προς το παρόν, την κίνηση αυτή.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους, αναβάλλουν εδώ και δύο χρόνια τον γάμο τους, ενώ μεσολάβησε η συμμετοχή τους στο Survivor, του Άρη Σοϊλέδη το 2022 (είχε φτάσει μέχρι τον τελικό) και της Μαρίας Αντωνά φέτος (2024).

Σημειώνεται πως λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αφότου αποχώρησε από το Survivor, η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει στην εκπομπή “Γεια σου” για τον σύντροφό της:

“Μου είχε λείψει πολύ ο Άρης στοSurvivor, αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα