Αθηνά Οικονομάκου: Τι απάντησε στις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη

Αθηνά Οικονομάκου: Τι απάντησε στις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη
instagram / @athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μίλησε για την ανάγκη της να κάνει ψυχοθεραπεία, τον φόβο για τον κορονοϊό, αλλά και την οικογένειά της.

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων απάντησε το βράδυ της Δευτέρας Αθηνά Οικονομάκου μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και μίλησε για όλα όσα την απασχολούν: την ανάγκη της να κάνει ψυχοθεραπεία στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, τον φόβο για τον κορονοϊό, αλλά και την οικογένειά της.

Μιλώντας αρχικά για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει στη ζωή της είπε: «Στην πρώτη πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, αποφάσισα να πάω σε ψυχοθεραπευτή. Κι ακόμη και τώρα περνάω δύσκολες περιόδους, αλλά δεν είμαι μόνη μου πια. Έχοντας βοήθεια από ειδικό, νιώθεις πάντα πιο δυνατός. Όλα τα πράγματα θέλουν υπομονή και ψυχραιμία».

Στην ερώτηση αν ανησυχεί μήπως κολλήσεις κορονοϊό, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Ναι ανησυχώ φουλ. Ιδιαίτερα στη δεύτερη αυτή φάση καραντίνας, αλλά χωρίς να παθαίνω υστερία.»

Πολλοί ακόλουθοι τής ζήτησαν να σχολιάσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι και πάλι έγκυος. «Ακούγεται σε πολλά σαιτ ότι είσαι ξανά έγκυος. Πες μας ότι θα μας κάνεις πάλι χαρούμενους;» ήταν η ερώτηση με την Αθήνα Οικονομάκου να απαντά: «Πού; Δεν το έχω δει».

instagram / @athinao1konomakou

 

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα κάνει αδερφάκι για να κάνει παρεούλα στον Μάξιμο, απάντησε: «Ναι… αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα