Barry Keoghan: Παραλίγο να πεθάνει στα γυρίσματα του “The Banshees of Inisherin”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Barry Keoghan
Ο Barry Keoghan AP

Πώς έφτασε κοντά στον θάνατο αλλά και πώς τελικά σώθηκε από μια σπάνια βακτηριακή λοίμωξη αποκάλυψε o ηθοποιός , Barry Keoghan.

Ο ηθοποιός του Saltburn, Barry Keoghan (Μπάρρυ Κιόγκαν), μίλησε για μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το εξώφυλλο του GQ ο 31χρονος Ιρλανδός ηθοποιός, αποκάλυψε πώς εμφάνισε νεκρωτική απονευρωσίτιδα στο χέρι του πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα του “The Banshees of Inisherin”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Σύμφωνα με το CDC, η νεκρωτική απονευρωσίτιδα είναι μια σπάνια βακτηριακή λοίμωξη που εξαπλώνεται γρήγορα στο σώμα και μπορεί να προκαλέσει θάνατο.

Η μόλυνση αναπτύσσεται όταν τα βακτήρια εισέρχονται στο δέρμα μέσω κοψιμάτων, γρατζουνιών, εγκαυμάτων ή τσιμπημάτων εντόμων. Ακόμη και μετά από χειρουργική επέμβαση και με θεραπεία το CDC επισημαίνει ότι 1 στους 5 ανθρώπους πεθαίνουν.

Δεν είμαι σίγουρος αν έπαιρνε κάποια αγωγή, αλλά φαινόταν να μην το είχε πάρει σοβαρά“, είπε στο GQ ο σκηνοθέτης της ταινίας, Martin Mcdonagh (Μάρτιν ΜακΝτόνα).

“Ήμασταν μόλις τέσσερις μέρες μακριά από τα γυρίσματα και το χέρι του ήταν πολύ φουσκωμένο, αλλά o ίδιος έλεγε ότι είναι καλά. Πήγα να τον δω στο νοσοκομείο σκεπτόμενος, τι θα γίνει, θα πεθάνει;”, πρόσθεσε ο Mcdonagh.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός είπε ότι θυμάται να ρωτάει τους γιατρούς στο νοσοκομείο αν επρόκειτο να πεθάνει, με εκείνους να απαντούν “δεν ξέρουμε”. Πρόσθεσε επίσης ότι ο ακρωτηριασμός του χεριού του ήταν στο τραπέζι.

Στο τέλος, ο Barry Keoghan καταπολέμησε τη μόλυνση, αλλά μέχρι σήμερα έχει τεράστια ουλή στο χέρι του από το χειρουργείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα