Μπέττυ Μαγγίρα: Απάντηση με “τραγούδι της Κουτσομπόλας” στην Καινούργιου

Διαβάζεται σε 1'
Μπέττυ Μαγγίρα: Απάντηση με “τραγούδι της Κουτσομπόλας” στην Καινούργιου

Απίστευτες αιχμές από την Μπέττυ Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την τοποθέτηση περί… σκληρού gossip. “Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω”.

Το beef ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζεται, με την πρώτη να παίρνει σειρά απαντώντας με δηκτικό τρόπο και άλλες αιχμές στην παρουσιάστρια του “Super Katerina”.

Αφορμή, η τοποθέτηση της τελευταίας περί… σκληρού gossip από την παρουσιάστρια του “I Love ΣουΚού”, η οποία μπήκε στο πλατό με το “Τραγούδι της Κουτσομπόλας”, ενώ στη συνέχεια έστησε έναν πίνακα με τις αποχρώσεις του… κίτρινου, σε μία κίνηση όλο νόημα.

Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο, γιατί πολύ απλά είμαστε αυτοί. Αυτοί οι κίτρινοι τύποι.

Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε; Πρέπει να μάθουμε”, είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για να προσθέσει:

“Μας είπαν κίτρινους, μας είπαν βαθύ κίτρινο. Γι’ αυτό έχω φέρει εγώ εδώ όλο το χρωματολόγιο, για να διαλέξουμε απόχρωση! Δεν θέλω να μας κατηγορούν άδικα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα