Bianca Uncensored: Σχεδόν γυμνή στο πλευρό του Ye – Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση

Διαβάζεται σε 2'
bianca
Bianca Censori X@YeFandom

Συνέχισε το σερί των άκρως αποκαλυπτικών εμφανίσεων η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι και αυτή τη φορά εθεάθη με μία διάφανη ολόσωμη φόρμα στο Μαϊάμι.

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ (Kanye West), Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori) κατάφερε να συγκεντρώσει για ακόμη μια φορά τα βλέμματα πραγματοποιώντας μία από τις πιο αποκαλυπτικές και παράλληλα άβολες εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Art Basel στο Μαϊάμι την Κυριακή.

Ενώ ο 46χρονος ράπερ εθεάθη με λευκή αμφίεση και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του, η Αυστραλή καλλονή κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της φορώντας μία σχεδόν διάφανη ολόσωμη φόρμα αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Για να ολοκληρώσει το εντυπωσιακό ντύσιμό της, η Bianca φόρεσε ένα γούνινο καπέλο και για άλλη μια φορά είχε μαζί της ένα λούτρινο ζώο, αυτή τη φορά ένα μεγάλο λευκό λούτρινο αρκούδο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζεύγους ήρθε μετά τους πρόσφατους ισχυρισμούς ότι έκαναν “διάλειμμα”, αφού οι φίλοι της Μπιάνκα, “παρενέβησαν για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για τη σχέση της με τον ράπερ”.

Αυτά το πρωί.

Γιατί κατά την επίσκεψή τους σε κλαμπ του Μαϊάμι μέσα στο Σαββατοκύριακο, η αρχιτέκτονας το πήγε ακόμη ένα βήμα παραπέρα, αφού εμφανίστηκε φορώντας ένα μεταλλικό ολόσωμο μαγιό κρατώντας και πάλι ένα τεράστιο λούτρινο, που αυτή τη φορά ήταν μία λευκή γάτα.

Το χνουδωτό αιλουροειδές κάλυψε το μπροστινό μέρος του less-is-more look της, το οποίο συμπλήρωσε με ένα λαμπερό μεταλλικό καπέλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα