Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγος του αποβλήθηκαν δια βίου από γόνδολες της Βενετίας – Τι έκαναν

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγος του αποβλήθηκαν δια βίου από γόνδολες της Βενετίας – Τι έκαναν
O Kάνιε Γουέστ με τη σύζυγο του, Μπιάνκα. Υeezy Mafia (Twitter)

Ο Κάνιε Γουέστ κατάφερε να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από γόνδολες στη Βενετία, σε ταξίδι που έκανε με τη σύζυγο του, Μπιάνκα Σενσόρι τον Αύγουστο.

Ο Κάνιε Γουέστ πήρε την σύντροφο του -αρχιτέκτονα από την Αυστραλία- Μπιάνκα Σενσόρι και πήγαν στη Βενετία, στα τέλη του Αυγούστου.

Μεταξύ όσων έκαναν εκεί ήταν και μια βαρκάδα.

Για την ακρίβεια, μια βόλτα με γόνδολα.

Κατόπιν αυτής, αμφότεροι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού δια βίου από την εταιρεία στην οποία ανήκε η γόνδολα (aka ταξί της Βενετίας), αφότου ‘συνελήφθησαν’ από τους φωτογραφικούς φακούς να προβαίνουν «σε άσεμνη πράξη».

Υπάρχει φωτογραφία που προφανώς και κυκλοφόρησε σε όλον τον κόσμο, μέσω των social media, με τον Ye -όπως είναι πια επίσημα το όνομα του 46χρονου μεγιστάνα- να είναι όρθιος και να ‘χει κατεβασμένο το παντελόνι του και την 28χρονη Αυστραλή να είναι γονατισμένη μπροστά του.

Παρεμπιπτόντως, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε τελετή που δεν τους ‘δένει’ νομικά, λίγους μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν.

Μετά τη δημοσίευση του ντοκουμέντου (της άσεμνης πράξης), η εταιρεία στην οποία ανήκε η γόνδολα στην οποία επέβαινε το ζευγάρι, εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου για να ενημερώσει τον πλανήτη πως απαγορεύει επ’ αόριστον σε αυτούς τους δυο ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους.

Πρόσθεσε και ότι εάν το περιστατικό της δημόσιας έκθεσης είχε υποπέσει στην αντίληψη του οδηγού της γόνδολας, θα είχε εκδιώξει αμέσως το ζευγάρι και θα είχε ενημερώσει τις αρχές.

«(Ο οδηγός) Έπρεπε όμως, να προσέχει την κυκλοφορία και έτσι δεν είδε αυτές τις αισχρότητες. Ένα τρίτο άτομο που ήταν στο ταξί, μαζί με τον Ye και την Σενσόρι, εμπόδιζε τη θέα του οδηγού προς το πίσω μέρος του σκάφους».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα