Britney Spears: Φωτογραφήθηκε με τους Maluma και J Balvin – “Δεν τους ξέρω”

Διαβάζεται σε 2'
J Balvin, Britney Spears, Maluma
J Balvin, Britney Spears, Maluma Instagram/@maluma

Η Britney Spears συνάντησε τους Κολομβιανούς σταρ Maluma και J Balvin στη Νέα Υόρκη και έφαγαν μαζί σε εστιατόριο. Η ανάρτηση και η ατάκα ότι “δεν είχε ιδέα ποιοι είναι”.

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Britney Spears, μετά από αρκετό καιρό, και, μεταξύ άλλων, απόλαυσε ένα δείπνο μαζί με τους Κολομβιανούς σταρ Maluma και J Balvin.

Την κορυφαία συνάντησή τους απαθανάτισε ο Maluma, ο οποίος μοιράστηκε την φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο καρέ, η Britney Spears είναι χαμογελαστή, αγκαλιά με τον J Balvin, ενώ ο ίδιος κάθεται πιο πέρα και έχει ένα σοβαρό ύφος. “Ποιος είναι ερωτευμένος σαν εμένα;” έγραψε στην ανάρτησή του.

Οι τρεις τους συζήτησαν για τη μουσική, καθώς και για το επερχόμενο βιβλίο της Britney Spears, με τα απομνημονεύματά της, το οποίο φέρει τον τίτλο “The Woman in Me”.

Στο μεταξύ, μια ανάρτηση στο Instagram από την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη έκανε και η Britney Spears, η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο, όπου βλέπουμε διάφορα πλάνα. Ανάμεσα στα καρέ, είναι και ένα από τη συνάντησή της με τους Κολομβιανούς τραγουδιστές στο εστιατόριο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: “Γρήγορο ταξίδι στη Νέα Υόρκη… Δεν είχα ιδέα ποια ήταν αυτά τα αγόρια στο εστιατόριο”. Η pop star πρόσθεσε πολλά emojis που γελάνε, χωρίς να γίνεται σαφές εάν όντως δεν γνώριζε τον Maluma και τον J Balvin πριν τους συναντήσει ή εάν κάνει πλάκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα