Britney Spears: Πασαλείφτηκε με τούρτα που έφαγε από το πάτωμα – Η γκάφα στο Instagram

Britney Spears: Πασαλείφτηκε με τούρτα που έφαγε από το πάτωμα – Η γκάφα στο Instagram
Instagram / Britney Spears

Η γνωστή τραγουδίστρια συνεχίζει να γιορτάζει τα γενέθλια και την ελευθερία της, χορεύοντας και τρώγοντας τούρτα που άλειψε σε όλο της το σώμα. Τι αποκάλυψε για τον λογαριασμό της που "έπεσε".

Στις 2 Δεκεμβρίου, η Britney Spears (Μπρίτνεϊ Σπίαρς) έκλεισε τα 41 της χρόνια. Η διάρκεια των… εορταστικών εκδηλώσεων βέβαια δεν ορίζονται από πουθενά κι από κανέναν, συνεπώς έχει κάθε δικαίωμα, αφού γιορτάζει, να το φωνάζει για όσο θέλει.

Έτσι, τι κι αν έχει περάσει μία εβδομάδα από την ημέρα των γενεθλίων της, η ίδια αποφάσισε να το γλεντήσει με ένα βίντεο στο Instagram, σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς που, για ακόμα μία φορά, τράβηξε την προσοχή εκατοντάδων χιλιάδων followers.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, ντυμένη στα κόκκινα, αφού χόρεψε, αποφάσισε να πασαλειφθεί και με μία τούρτα που βρισκόταν στο πάτωμα, αφού αρχικά τη δοκίμασε.

Η ίδια, στην ανάρτησή της, ενημέρωσε το κοινό πως ο λογαριασμός της στο Instagram είχε “πέσει” ορισμένες φορές, λόγω δικού της λάθος και μάλιστα περισσότερες από μία φορές, αφού όπως είπε “πάτησα κάποιο κουμπί κατά λάθος”.

“Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα”, είπε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 15 χρόνια που αντιμετωπίζομαι ως ίση και δεν ήξερα καν ότι αυτό υπάρχει”, για να εκφράσει μάλιστα την επιθυμία της “φέτος να πάω σε έναν γάμο, να τραγουδήσω και να πέσω κάτω οκτώ φορές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα