Britney Spears: Ποζάρει (ξανά) ολόγυμνη και οι θαυμαστές της ανησυχούν – “Σταματήστε να την εκμεταλλεύεστε”

Britney Spears: Ποζάρει (ξανά) ολόγυμνη και οι θαυμαστές της ανησυχούν – “Σταματήστε να την εκμεταλλεύεστε”
Britney Spears Instagram@britneyspears

Οι δύο τελευταίες αναρτήσεις της Britney Spears ξεσήκωσαν νέες αντιδράσεις στα social media καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει και πάλι ολόγυμνη, αδιαφορώντας για τα επικριτικά σχόλια.

Η Britney Spears το έκανε ξανά και κατάφερε με τις δύο τελευταίες αναρτήσεις της να τραβήξει την προσοχή εκατοντάδων χιλιάδων followers, για όλους όμως τους λάθος λόγους.

Στα δύο τελευταία ποστ που έκανε η διάσημη ποπ σταρ, ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο ένα καπέλο ενώ κρύβει το στήθος της με τα χέρια της, βάζοντας παράλληλα διάφορα emoticons στα επίμαχα σημεία.

Κανονικά οι συγκεκριμένες αναρτήσεις θα αποτελούσαν… ρουτίνα για τη Britney Spears, ωστόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι και followers της εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, πλάθοντας ακόμα και σενάρια για το ότι κάποιος συνεχίζει να την εκμεταλλεύεται και κρύβεται πίσω από τα ποσταρίσματα “εκβιάζοντάς” την.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της και πώς της επιτρέπει να μοιράζεται τέτοια στιγμιότυπα δημόσια, αναφέροντας πως κάποιος που ενδιαφερόταν για τη σύζυγό του θα ανησυχούσε αν εκείνη δημοσίευε τέτοιες εικόνες.

Πάντως, η ίδια όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη ανάρτησή της φαίνεται να αδιαφορεί για τους haters, εξηγώντας ότι δεν βγάζει ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες και δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

Οι αναρτήσεις της Britney Spears:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα