Britney Spears: Ξεσπά κατά του γιου της – “Θες να γίνω καλά για να δίνω στον μπαμπά σου 40 χιλιάρικα τον μήνα;”

Britney Spears: Ξεσπά κατά του γιου της – “Θες να γίνω καλά για να δίνω στον μπαμπά σου 40 χιλιάρικα τον μήνα;”
Μπριτνεϊ Σπίαρς Instagram / @britneyspears

Πληγωμένη φαίνεται πως είναι η Britney Spears μετά τη συνέντευξη του 15χρονου γιου της Jayden. Δηλώνει πως έγινε άθεη λόγω της συμπεριφοράς που δέχτηκε από τα παιδιά της και την οικογένειά της.

Μια σειρά από ηχογρφήσεις ανήρτησε η Britney Spears στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας κατά κάποιον τρόπο στον 15χρονο γιο της Jayden, μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για την μητέρα του.

Ο γιος της μίλησε για το γεγονός ότι ο ίδιος και ο αδελφός του δεν είναι κοντά με την μητέρα τους και οι σχέσεις τους έχουν παγώσει, ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι γυμνές φωτογραφίες που δημοσιεύει η 40χρονη pop star είναι για να τραβήξει την προσοχή.

“Ήσουν σαν την άλλη μου οικογένεια (σ.σ. τους γονείς της)…Απολάμβανες να με κοιτάζεις κρυφά σαν να υπήρχε κάτι στραβό μ’ εμένα“, είπε στο ξέσπασμά της η Spears, ενώ στην συνέχεια ανέφερε, απευθυνόμενη στους γιους της: “Θέλετε να γίνω καλά για να συνεχίσω να δίνω στον μπαμπά σας 40 χιλιάρικα τον μήνα;”.

Στη συνέχεια, η Spears μίλησε για το ότι έγινε άθεη λόγω των όσων βίωσε κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της, η οποία τελείωσε πέρυσι, και πώς της φέρθηκαν τόσο τα παιδιά της όσο και οι γονείς της, δηλώνοντας ότι ο πατέρας της, Jamie θα πρέπει να μπει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

“Ειλικρινά, ο μπαμπάς μου πρέπει να μείνει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του. Αλλά, όπως είπα, ο Θεός δεν θα επέτρεπε να συμβεί αυτό σε μένα, αν υπήρχε Θεός. Δεν πιστεύω πια στον Θεό λόγω του τρόπου με τον οποίο μου φέρθηκαν τα παιδιά μου και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πια να πιστέψεις. Είμαι άθεη”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο απευθύνθηκε απευθείας στον Jayden, λέγοντας: “Λοιπόν, Jayden, καθώς υπονομεύεις τη συμπεριφορά μου όπως κάνει πάντα όλη μου η οικογένειά μου, με τα “ελπίζω να γίνει καλύτερα” και “θα προσευχηθώ για αυτήν”… Να προσευχηθείς για τι; Να συνεχίσω να εργάζομαι για να μπορέσω να πληρώσω τα δικαστικά έξοδα της μαμάς και το σπίτι της;”, ρώτησε εκνευρισμένη.

“Θέλετε να γίνω καλά για να συνεχίσω να δίνω στον πατέρα σας 40 χιλιάρικα το μήνα; Ή μήπως ο λόγος που αποφασίσατε να φέρεστε σαν ηλίθιοι είναι επειδή στην πραγματικότητα τελειώνει σε δύο χρόνια (σ.σ.ενηλικιώνονται τα παιδιά) και δεν παίρνετε τίποτα;” συνέχισε.

Προς το τέλος της ηχογράφησης, η Britney παραπονέθηκε για το γεγονός ότι και τα δύο παιδιά της επέλεξαν να μην περνούν χρόνο μαζί της, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: “Χρειαζόμουν άνευ όρων αγάπη και υποστήριξη”.

“Με λυπεί το γεγονός ότι κανένας από εσάς δεν με εκτίμησε ως άτομο. Έχετε δει εμένα και το πώς μου φέρθηκε η οικογένειά μου και αυτό είναι το μόνο που ξέρετε. Όπως είπα, νιώθω ότι όλοι σας θέλετε κρυφά να πείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα”, σημείωσε η 40χρονη pop star.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα