Celine Dion: Αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Celine Dion: Αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
ap/Chris Pizzello

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της προετοιμάζει η Celine Dion, όπως δήλωσε σε ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια.

Η διάσημη τραγουδίστρια, Celine Dion, ανακοίνωσε την Τρίτη (28/09) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον επίσημο ιστότοπό της, πως έρχεται ένα νέο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, που θα “φωτίσει” μια πλευρά του εαυτού της που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί.

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμα τίτλο, ωστόσο πρόκειται να παρουσιάσει τόσο την καλλιτεχνική πορεία της επιτυχημένης ερμηνεύτριας, όσο και την ιστορία της ζωής της.

Η Celine Dion έγραψε στο Twitter: “Είναι επίσημο. Ξεκινάμε την παραγωγή του επίσημου ντοκιμαντέρ μου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Irene Taylor Brodsky και τη sonymusic σε αυτό το έργο, που είναι πολύ προσωπικό και θα δείξει σε όλους ένα μέρος του εαυτού μου που δεν έχουν ξαναδεί”.

Το ντοκιμαντέρ θα γυριστεί με την “πλήρη συμμετοχή και υποστήριξη” της Dion . “Ήμουν πάντα “ανοιχτό βιβλίο” με τους θαυμαστές μου και πιστεύω πως με την ευαισθησία και τη δημιουργικότητά της, η Irene, θα μπορέσει να δείξει σε όλους, ένα μέρος του εαυτού μου που κανείς δεν έχει ξαναδεί”, είπε στην ανακοίνωσή της.

“Ξέρω ότι θα διηγηθεί την ιστορία μου με τον πιο ειλικρινή και εγκάρδιο τρόπο”, πρόσθεσε.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ, ωστόσο, δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version