Chiara Ferragni: “Σπάει” τη σιωπή της για τον Fedez – “Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη”

Διαβάζεται σε 3'
Chiara Ferragni
Chiara Ferragni Youtube/@NOVE

Η διάσημη Ιταλίδα influencer μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Fedez, αλλά και για το σκάνδαλο με τα κέικ Pandoro που ξέσπασε πριν από λίγους μήνες.

Στο talk show Che Tempo Che Fa στην ιταλική τηλεόραση φιλοξενήθηκε την Κυριακή (03/03) η διάσημη Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni, η οποία τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς οι φήμες την θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Fedez.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων ανέφεραν πως η Chiara Ferragni και ο Fedez χωρίζουν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 5,5 χρόνια γάμου, με τις πληροφορίες να λένε πως ο γνωστός ράπερ έφυγε, μάλιστα, από το σπίτι τους.

Στη συνέντευξή της, η κορυφαία influencer επιβεβαίωσε πως ο γάμος της με τον Fedez περνάει κρίση – την χειρότερη που έχουν περάσει μέχρι τώρα – ωστόσο, δήλωσε πως “δεν είναι οριστικός ο χωρισμός”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

“Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι είπε χαρακτηριστικά η Chiara Ferragni.

Και πρόσθεσε: “Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη”.

Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα “μπαμ”. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής ανέφερε, επίσης, η δημοφιλής influencer.

Η Chiara Feraggni αναφέρθηκε, επίσης, στο σκάνδαλο με το κέικ Pandoro (χριστουγεννιάτικο κέικ) που ξέσπασε τον Δεκέμβριο του 2023. Η influencer, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής αλλά και της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παραπλανητικούς φιλανθρωπικούς ισχυρισμούς, που συνδέονταν με τις πωλήσεις του κέικ, συνέδεσε την κατάσταση αυτή με την κρίση στον γάμο της.

Τρέμω λίγο, ήταν μια δύσκολη περίοδος που κράτησε δυόμισι μήνες. Αλλά η ιστορία μου είναι μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο, βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Νομίζεις ότι κάποιος σαν εμένα είναι έτοιμος. Τίποτα όμως δεν σε προετοιμάζει για βία, ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα αν και ήμουν κάτι παραπάνω από προετοιμασμένη είπε για το σκάνδαλο.

“Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγγνώμη είπε.

Kαι κατέληξε: “Δεν έπρεπε να προσπαθήσω να είμαι δυνατή και τέλεια, είναι ωραίο να δείχνω ατέλειες… Έχω φτάσει να έχω στόχους, αλλά οι ανασφάλειες είναι οι ίδιες που κουβαλούσα μέσα μου σαν παιδί”.

Η συνέντευξη της Chiara Ferragni

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα