Διαχρονικός ρόκερ sex symbol αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει σεξ μια δεκαετία

Διαβάζεται σε 3'
Διαχρονικός ρόκερ sex symbol αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει σεξ μια δεκαετία
Ρόκερ που κυκλοφορεί ως sex symbol έχει πάρει όρκο αγαμίας. iStock

Πασίγνωστος ρόκερ που κάνει καριέρα και ως sex symbol έως σήμερα, στα 60 του χρόνια, αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει σεξ την τελευταία δεκαετία.

Ένας rocker μένει για πάντα rocker. Όσα χρόνια και αν περάσουν. Στην περίπτωση του Λένι Κράβιτζ, τα χρόνια του («έκλεισε» τα 60 στις 2 Μαΐου), δεν του φαίνονται, καθώς κάνει τα πάντα για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Ομολογεί πως ούτε ο ίδιος μπορεί να πιστέψει ότι είναι 60 «αλλά είναι όμορφα», ενώ σε ερώτηση για το πώς διατηρείται νέος είπε πως το οφείλει «σε συνδυασμό γονιδίων, φροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας».

Μπορείτε να επισκεφτείτε το λογαριασμό του στο Instagram, για να δείτε τι σημαίνει το ‘κάνει τα πάντα’ και το αποτέλεσμα που έχουν οι επιλογές για τον τρόπο ζωής του στο σώμα του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Guardian -με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας του δουλειάς-, αποκάλυψε πως μεταξύ των αποφάσεων που έχει πάρει για να φροντίζει τον εαυτό του, πέραν της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής είναι και να μην κάνει σεξ.

Όπως διευκρίνισε, πριν περίπου 20 χρόνια έδωσε όρκο αγαμίας: ορκίστηκε να μην κάνει σεξ το γάμο και θα συνεχίσει να κινείται κατ’ αυτόν τον τρόπο, έως ότου γνωρίσει το κατάλληλο άτομο. Όπως είπε «είναι πνευματικό πράγμα».

Η τελευταία φορά που είχε ‘σοβαρή’ όπως είπε, σχέση ήταν πριν 9 χρόνια. Ομολόγησε πως θα δυσκολευόταν, αν είχε κάποια τώρα καθώς έχει αναπτύξει συνήθειες που τον βοηθούν να περνάει καλά και δεν είναι εύκολο να βρει έναν καλό λόγο για να ‘σπάσει’ αυτήν τη ρουτίνα που τον εξυπηρετεί.

Ο νικητής τεσσάρων Grammy ήταν παντρεμένος με τη Λίζα Μπονέ από το 1987 έως το 1993. Μαζί απέκτησαν τη Ζόι. Μετά το διαζύγιο του, είχε σχέσεις με γνωστές γυναίκες της showbiz (Βανέσα Παραντί, Αντριάνα Λίμα, Νικόλ Κίντμαν).

Είπε πως «έγινα player, αλλά δεν μου άρεσε. Δεν ήθελα να είμαι αυτός ο τύπος. Μέχρι να το διαχειριστώ, πέρασαν χρόνια». Σε παλαιότερες συνεντεύξεις αναφέρθηκε στις απιστίες του πατέρα του και τις συνέπειες που είχαν στη μητέρα του. Έγιναν ο λόγος που «αποφάσισα να γίνω υπεύθυνος και πειθαρχημένος. Να μη με νικήσουν οι επιθυμίες μου».

Το 2005 πήρε την απόφαση να ορκιστεί αγαμία έως ότου ξαναπαντρευτεί. «Το σεξ, η οικειότητα και όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Απλώς θέλω να τα κάνω με τη σύζυγο μου. Τώρα έχω μεγαλώσει, έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου και νιώθω πιο άνετος στο δέρμα μου. Βέβαια, δεν ήμουν ποτέ από εκείνους που κοιτούν στον καθρέφτη και λένε «είσαι φανταστικός»».

Πόσο εύκολο είναι να είναι όλοι στα 60 τους όπως αυτός;

«Θέλω να είμαι υγιής για εμένα. Αυτό προϋποθέτει πολλή σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Ναι, θέλω να φάω junk food, αλλά δεν το κάνω. Ένα παράδειγμα του τι εννοώ όταν λέω «πολλή σκληρή δουλειά» είναι ότι χθες δούλευα όλη μέρα -είχα συνεντεύξεις, πρόβες μέχρι τη νύχτα- και γύρισα σπίτι στις 23.00. Έπρεπε να φάω κάτι.

Πήγε 01.00. Δεν είχα κάνει όμως, την προπόνηση μου. Πήγα έτσι στο γυμναστήριο και έφυγα από αυτό στις 02.00. Δεν ήθελα να πάω τέτοια ώρα στο γυμναστήριο, έπρεπε όμως να το κάνω ως μέρος της πειθαρχίας μου που έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω να είναι ευθυγραμμισμένα.

Δεν με ενδιαφέρει να είναι το σώμα μου σε φόρμα και να μην το πνεύμα και το μυαλό μου. Πρέπει να κάνω τη δουλειά που χρειάζεται για να τα έχω όλα σε ευθυγράμμιση, ώστε να η ύπαρξη μου να είναι στο μάξιμουμ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα