Δήμητρα Ματσούκα – Η εξομολόγηση για Πέτρο Κόκκαλη: “Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί αυτό”

Διαβάζεται σε 2'
Η Δήμητρα Ματσούκα
Η Δήμητρα Ματσούκα Glomex

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, καθώς και για την ίδρυση του κόμματος του συζύγου της.

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/02) στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Ήταν μια όμορφη συνέχιση της σχέσης μας. Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί να συναντήσω τον άνθρωπο με τον οποίο να θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και αυτό μου συνέβη και νιώθω πολύ ευγνώμων.

Με τον Πέτρο έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είμαστε δυο άνθρωποι που θα κάναμε και παρέα αν δεν ήμασταν σύντροφοι. Είμαστε πολύ κοντινοί χαρακτήρες και στα γούστα μας και στα όρια που θέτουμε σε πράγματα. Έχουμε μια πολύ κοινή στάση στη ζωή μας», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι ο άνθρωπος που θα με ρωτήσει τι να κάνει στην πολιτική, αλλά με ενδιαφέρει η πολιτική. Πάντα με ενδιέφερε, πάντα ήθελα να ξέρω τι γίνεται γύρω μου και υπό αυτή την έννοια συζητάμε».

Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι ενθουσιασμένη με τον “Κόσμο” – Δεν θέλω να εμπλακώ με την πολιτική»

Αναφορικά με την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα του Πέτρου Κόκκαλη, που παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε πως «έρχεται να καλύψει ένα κοινό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή της χώρας. Θέλω να σας θυμίσω ότι στις τελευταίες εκλογές, υπήρχε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αποχής. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος δεν αισθάνεται ούτε την ασφάλεια αλλά ούτε τον εμπνέει κάποιος»

«Αυτό το κόμμα επειδή είναι ανθρωποκεντρικό και πράσινο, όπως όφειλε,  μια και είμαστε μια χώρα που ταλαιπωρείται από τις οικολογικές καταστροφές».

«Δεν θα ήθελα να εμπλακώ με την πολιτική» είπε απαντώντας σε ερώτηση για τι θα έκανε αν της ζητούσε ο Πέτρος Κόκκαλης να συμμετάσχει στο κόμμα. «Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε τη δράση που έχουν αυτοί οι άνθρωποι» κατέληξε η ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα