Ματσούκα – Κόκκαλης: Νέες εικόνες από τον γάμο τους στην Πλάκα

Διαβάζεται σε 2'
Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης
Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης PAPADAKIS PRESS

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα. Νέες εικόνες από το μυστήριο.

Νέες εικόνες από τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα έρχονται στη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, σε κλειστό κύκλο, με λίγους καλεσμένους.

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε στυλ γοργόνας, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Δείτε βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού:

Ματσούκα για Κόκκαλη: “Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον”

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε βρεθεί την Παρασκευή (24/11) στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, για τον οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

Σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση με τον σύντροφό της να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια σχολίασε πως “παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Είμαστε μαζί 7 χρόνια, αυτό το υπέροχο νούμερο. Εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχα πάντα στο σπίτι μου ένα γλυπτό με το νούμερο 7″.

Και συμπλήρωσε: “Το έχω δει και εγώ στον μικρόκοσμό μου ότι στα 5, 6, 7 χρόνια οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε είναι ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά θα γίνει, για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση“.

Μιλώντας για τον σύντροφό της, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: “Είναι ένας άνθρωπος που κατ’ αρχήν εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα που μιλάμε και έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά, γιατί και αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα