Δήμητρα Βαμβακούση: Ο πρώην της ραπάρει με μπηχτές – “Αντροχωρίστρο βγες με κομποσκοίνι στις εκπομπές”

Δήμητρα Βαμβακούση: Ο πρώην της ραπάρει με μπηχτές – “Αντροχωρίστρο βγες με κομποσκοίνι στις εκπομπές”
Dr. Pips ΣΚΑΪ ΤV

Ο ράπερ Dr. Pips κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με το οποίο στέλνει μήνυμα σε εκείνον που τον χώρισε από τη σύντροφό του. Γιατί μοιάζει να απευθύνεται στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση.

Ένα νέο beef φαίνεται πως δημιουργείται στον κόσμο της εγχώριας showbiz, με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Βαμβακούση, τον πρώην σύντροφό της Dr. Pips και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Dr. Pips ή αλλιώς ο Σπύρος Γουρδούπης κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι στα social media, το οποίο μοιάζει να απευθύνεται στα δύο παραπάνω πρόσωπα, τα οποία είναι ζευγάρι.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, που συμμετείχε στο Survivor 2019 και η όμορφη αθλήτρια που επίσης είχε λάβει μέρος σε εκείνον τον κύκλο, υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, με τον Dr. Pips να στέλνει μήνυμα σε εκείνον που τον χώρισε από τη σύντροφό του μέσω του τραγουδιού του.

Παρακολουθώντας κανείς την χθεσινή συνέντευξη της Βαμβακούση και του Ντάνου, που μίλησαν για τη γνωριμία τους και το γεγονός ότι τους έφερε κοντά η θρησκευτική τους πίστη, εύκολα μπορεί να συνδέσει κανείς τους στίχους του Dr. Pips.

Οι στίχοι του τραγουδιού:

Να ξέρεις λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω.

Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι“.

Η συνέντευξη Αγγελόπουλου – Βαμβακούση

Μιλώντας για τη γνωριμία τους στη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψαν πως το πώς γνωρίστηκαν. Όπως είπε η Δήμητρα Βαμβακούση:Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ιδιαίτερος. Δεν γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα ή έξω ή σε κάποιο πλατό. Ο λόγος ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που τότε ήταν στον Λυκαβηττό“.

“Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Εμένα προσωπικά με στενοχωρεί. Τον έχουν διαβάλει. Λείπει από πολλούς ανθρώπους“, πρόσθεσε η ίδια για την υπόθεσή του.

Έχουμε κοινό πνευματικό, είναι ο συγκεκριμένος, δεν το γνώριζα τότε. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Προσπαθούμε να μάθουμε γιατί τον απομάκρυναν. Τον επισκεφτήκαμε πρόσφατα στην Κρήτη για να τον δούμε. Μας λείπει” είπε με τη σειρά του ο Ντάνος.

Σημείωσαν, μάλιστα, πως ο ένας δεν έχει το Survivor του άλλου, ενώ αναφορικά με την σύντροφό του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως στη Δήμητρα είδε έναν σύγχρονο άνθρωπο με τα “πιστεύω” που έχει κι ο ίδιος.

“Ταυτίζονται οι απόψεις μας. Είναι προσωπικό δικαίωμα του καθενός ποια θα είναι η πίστη του. Αλλά εμείς με βεβαιότητα μιλάμε για κάτι υπαρκτό, μέσα και από προσωπικά βιώματα” σημείωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα