Διονύσης Τσακνής: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του – “Είναι υπέροχος σύντροφος”

Διαβάζεται σε 4'
Διονύσης Τσακνής
Διονύσης Τσακνής ΑΝΤ1

Ο γνωστός καλλιτέχνης Διονύσης Τσακνής μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την περίοδο της ΕΡΤ, αλλά και την σύζυγό του Άννα Μονογιού. Τι είπε η ίδια on air.

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/06) ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του, μίλησε για την φιλία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς και για την περίοδο που ήταν στην ΕΡΤ. Επίσης, αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, με την Άννα Μονογιού να “φιλοξενείται” μέσω σκάιπ στην εκπομπή και να μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνον.

Μιλώντας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής είπε: “Λείπει από τον καθένα και θα σου πω κάτι, Νίκο μου. Όταν έφυγε ο Λαυρέντης, υπήρχε αναφορά στο όνομα του και έπρεπε να απαντήσω, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό. Πολύ σκυθρωπό. Ίσως ήταν ο θυμός που έφυγε, αυτά τα στάδια του πένθους όπως η άρνηση και όλα αυτά”.

Τώρα, όταν μιλάω για εκείνον, έχω την αίσθηση ότι το πρόσωπο μου μπορεί και να φωτίζεται κιόλας. Διότι συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι “έφυγε” και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ. Αυτό που έγινε στο θέατρο του Λυκαβηττού ήταν ένα πράγμα το οποίο, δεν ήταν απλά συγκινητικό, ήταν μια διαρκής υπενθύμιση πόσο παρών είναι” πρόσθεσε.

Ο Διονύσης Τσακνής για την ΕΡΤ

Μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Τσακνής μίλησε για τη θητεία του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ. Όπως είπε:

Τρέχοντας έφυγα από την ΕΡΤ.  Μπήκα με την αίσθηση ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος. Δεν μπήκα ούτε για να κάνω γνωριμίες ούτε για να βρω δουλειά. Δεν είμαι ανεπάγγελτος. Βγήκα σοφότερος και φτωχότερος, τουλάχιστον αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, ότι έφυγα φτωχότερος. Γνώρισα και υπέροχος ανθρώπους. Πλάι στη γραφειοκρατία υπήρχε και επιπλέον αυτή των μνημονιακών νόμων. Προσπαθήσαμε να στήσουμε ένα μαγαζί από την αρχή. Μιλάμε για έναν χώρο με 2500 εργαζόμενους. Είναι μια μικρογραφία του ελληνικού κράτους. Κατάλαβα πώς λειτουργούν οι μηχανισμοί. Και όντως οι μηχανισμοί αυτοί ή ανατρέπονται ή παραμένουν ίδιοι”.

Η σχέση με τη σύζυγό του, Άννα Μονογιού

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, Άννα Μονογιού, ενώ στη συνέχεια, η ηθοποιός βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσα Skype και αναφέρθηκε στην σχέση τους.

Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη, ήξερα ότι δεν θα πλήξω ποτέ μαζί του. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά. Του έχω μεγάλη εκτίμηση, η σχέση μας είναι μοναδική. Είναι ένας υπέροχος σύντροφος. Τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους φίλους του, τους συναδέλφους του και είναι ένα υπέροχος άνθρωπος”, είπε αρχικά η Άννα Μονογιού. “Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός. Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, έχει κολλητούς φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια, όπου εκεί γίνονται πάλι φοιτητές. Είναι παρών σε όλα και στα πάντα“.

“Ξυπνάει το πρωί και πηγαίνει στο γραφείο που είναι στο σπίτι μέσα και ξεκινάει την μελέτη. Έχει πάντα τον χρόνο, να συζητήσει, να βγει έξω, να μιλήσει με τα παιδιά του, να δει τι προβλήματα έχουν προκύψει ή να ακούσει τα νέα τους. Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει, υπονομεύει τα τραγούδια, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια“, συμπλήρωσε η ηθοποιός. “Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Όταν παίζει η ομάδα μαζευόμαστε στο σπίτι όχι για να δούμε τον αγώνα αλλά τις αντιδράσεις του Διονύση” κατέληξε χαριτολογώντας.

Από την πλευρά του ο Διονύσης Τσακνής είπε: “Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό, είναι πεδίο ελευθερίας, σού δίνει χώρο. Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια. Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο”

“Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης, κατέληξε ο Διονύσης Τσακνής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα