Δούκισσα Νομικού: Το “ελάττωμα” των ματιών της – “Τους είπα να σταματήσουν να κάνουν photoshop”

Δούκισσα Νομικού: Το “ελάττωμα” των ματιών της – “Τους είπα να σταματήσουν να κάνουν photoshop”

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ένα "ελάττωμα" του προσώπου της, που τελικά την κάνει να αισθάνεται μοναδική. Η παιδική φωτογραφία της και η εξήγηση στο Instagram.

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού, που αποτελεί μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα.

Με αφορμή μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε σε ένα “ελάττωμα” του προσώπου της.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού φαίνεται να έχει δύο διαφορετικά χρώματα ματιών, με το ένα να είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο.

Έπειτα από ερωτήσεις που δέχτηκε για τα μάτια της, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, ανεβάζοντας σε insta story το παρακάτω:

Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Κάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω πως ό,τι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας. Το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας, μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι”.

Δείτε τη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού:

Δούκισσα Νομικού Instagram / @dutchesss_

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα