Dua Lipa: Τα τρυφερά ενσταντανέ με τον νέο της σύντροφο και το δημόσιο φιλί

Διαβάζεται σε 2'
Dua Lipa
Dua Lipa Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

H Dua Lipa και ο Callum Turner είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Ο φακός τους “έπιασε” να αγκαλιάζονται και να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί σε μπαλκόνι εστιατορίου.

Η Dua Lipa επιβεβαίωσε το νέο της ειδύλλιο με τον Callum Turner, στην κοινή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι δυο τους την Τρίτη (16/01) κατά τη διάρκεια εξόδου τους.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές μετά από ένα ρομαντικό δείπνο που είχαν στο πολυτελές ιαπωνικό εστιατόριο Sushi Park.

Το ζευγάρι ήταν πάρα πολύ κοντά, με τον 33χρονο ηθοποιό να κρατά αγκαλιά την 28χρονη καλλιτέχνιδα, ενώ ο φακός τους “τσάκωσε” να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Οι δυο τους δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρυφτούν από τους φωτογράφους και το κοινό, καθώς οι εκδηλώσεις αγάπης τους έγιναν σε ένα μπαλκόνι με θέα στο δρόμο.

Dua Lipa – Callum Turner: Οι φωτογραφίες με το φιλί

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Dua Lipa εθεάθη στην εκδήλωση Q&A του Turner στο Aero Theatre στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, μαζί με την ομάδα της, ενώ λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον ηθοποιό για δείπνο.

Μετά την έξοδο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει μαζί από το εστιατόριο.

Αρχικά, η pop star και ο γοητευτικός ηθοποιός εθεάθησαν να χορεύουν και σε ένα afterparty στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνος, “Masters of The Air”, πυροδοτώντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Η νέα σχέση της Dua Lipa έρχεται μερικές εβδομάδες μετά από τον χωρισμό της από τον γιο του Κώστα Γαβρά, Romain Gavras, με τον οποίο διατηρούσαν δεσμό για περίπου 8 μήνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six, η διάσημη τραγουδίστρια και ο Βρετανός ηθοποιός είναι “τρελοί” ο ένας για τον άλλον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα