Έλενα Παπαρίζου: Ταρακούνησε το Άμστερνταμ με το “My Number One” – Πανικός και “Opa” στο στάδιο

Έλενα Παπαρίζου: Ταρακούνησε το Άμστερνταμ με το “My Number One” – Πανικός και “Opa” στο στάδιο
Έλενα Παπαρίζου youtube printscreen

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στη σκηνή μιας... μικρής Eurovision στο Άμστερνταμ και μάγεψε το κοινό με την εμφάνισή της. Εντυπωσίασαν Antique και Στεφανία Λυμπερακάκη.

Χαμό προκάλεσε η Έλενα Παπαρίζου στη συναυλία “Het Grote Songfestivalfeest”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/11) στο Άμστερνταμ, το οποίο αποτελεί ένα ετήσιο πάρτι με θέμα τη Eurovision.

Η Έλενα Παπαρίζου προσκλήθηκε από τους διοργανωτές ως νικήτρια της Eurovision 2005 και απέδειξε στους παρευρισκόμενους στην αρένα “Ziggo Dome” πως -παρόλο που πέρασαν 17 χρόνια από τη νίκη της- παραμένει το “Number One” της Ελλάδας.

Το κοινό αποθέωσε την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, η οποία τραγούδησε το νικητήριο κομμάτι της Ελλάδας, λαμβάνοντας χειροκροτήματα και πολλά “Opa” από την αρένα.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η εμφάνισή της στο πλευρό του Νίκου Παναγιωτίδη ως “Antique” με το διαχρονικό τραγούδι “Die For You” .

Στο “Het Grote Songfestivalfeest” εμφανίστηκε και η ταλαντούχα Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία το 2021 έφτασε στη 10η θέση της Eurovision με το “Last Dance”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version