Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το “Liar” – Φωτογραφίες

Διαβάζεται σε 2'
Η πρώτη πρόβα της Silia Kapsis
Η πρώτη πρόβα της Silia Kapsis Eurovision Song Contest

Η Silia Kapsis πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision. Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα. Δείτε φωτογραφίες.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη τεχνική πρόβα της Silia Kapsis στη σκηνή της Eurovision 2024 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/04).

Η νεαρή καλλιτέχνις εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι “Liar” στον φετινό μουσικό διαγωνισμό που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας.

Σημειώνεται πως η Silia Kapsis είναι αυτή που άνοιξε την αυλαία των φετινών προβών μιας και η Κύπρος θα είναι η πρώτη χώρα που θα εμφανιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision, στις 7 Μαΐου.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργάνωση της Eurovision, το χρυσό λαμέ κοστούμι από το επίσημο βίντεο – κλιπ της κυπριακής συμμετοχής, έχει αντικατασταθεί με ένα παντελόνι και ένα crop top σε αστραφτερό λευκό χρώμα.

Στη σκηνή, τέσσερις άντρες χορευτές με cargo παντελόνια και φαρδιά λευκά μπλουζάκια συνοδεύουν την 17χρονη τραγουδίστρια. Μάλιστα, στο τελικό ρεφρέν βγάζουν τα μπλουζάκια τους.

Η σκηνική παρουσία του “Liar” περιλαμβάνει πολλά γραφικά με πράσινο και κόκκινο χρώμα στις LED οθόνες στο φόντο της σκηνής και στο πάτωμα.

Τέλος, σημειώνεται πως θα δούμε πολύ χορό και εκπληκτική ενέργεια στο stage από την Silia Kapsis.

Eurovision: Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα της Silia Kapsis

Ικανοποίηση της κυπριακής αποστολής για την πρώτη πρόβα

Μιλώντας σε εκπομπή του OPEN μετά την πρώτη πρόβα, ο επικεφαλής Τύπου της Κυπριακής αποστολής Ανδρέας Αναστασίου είπε χαρακτηριστικά:

“Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα. Η Silia ήταν εξαιρετική. Το αποτέλεσμα ικανοποιεί πάρα πολύ την κυπριακή αποστολή. Εννοείται, όπως σε κάθε Eurovision, χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα πλάνα και στον ήχο. Είμαι σίγουρος πως μέχρι τις 7 Μαΐου που θα ανέβει στη σκηνή, το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο”.

Ακούστε το τραγούδι “Liar” – Δείτε το βίντεο κλιπ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα