news 24/7

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Παιδιά στην Ολλανδία

Ολλανδία: Η κυβέρνηση νομιμοποιεί την ευθανασία για τα παιδιά κάτω των 12 ετών

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι θα αναθεωρήσει την ισχύουσα νομοθεσία, βασιζόμενος σε μια μελέτη που συνέταξαν ειδικοί και δείχνει ότι τα παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες υποφέρουν «απελπιστικά».

Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Μυτιλήνη: Απαγόρευση προσγείωσης σε αεροσκάφος που έστειλαν Ολλανδοί ακτιβιστές για να παραλάβει πρόσφυγες

Αεροσκάφος ναυλωμένο από ευρωπαίους ακτιβιστές προκειμένου να μεταφέρει πρόσφυγες στην Ολλανδία, δεν έλαβε άδεια προσγείωσης. Τι δήλωσε ο Μηταράκης.

Άνδρας με μάσκα στην Αγγλία

Βρετανία: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων - Νέα μέτρα από την κυβέρνηση

Νέοι περιορισμοί θα επιβληθούν στη βορειοανατολική Αγγλία όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. Έρχονται απαγορεύσεις στις επαφές μεταξύ προσώπων διαφορετικών νοικοκυριών.

Άδεια σχολική αίθουσα. Φωτό αρχείου.

Υπουργείο Παιδείας: Αφήνει κλειστά τα ελληνικά σχολεία σε Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Κανείς δεν ξέρει πότε θα χτυπήσει το κουδούνι για τους μαθητές που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία της δυτικής Ευρώπης. Τι δεν έκανε το υπουργείο Παιδείας.

Ξύλο στον αέρα: Μεθυσμένοι επιβάτες δεν ήθελαν να φορέσουν μάσκα

Ξύλο στον αέρα: Μεθυσμένοι επιβάτες δεν ήθελαν να φορέσουν μάσκα

Δύο επιβάτες αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα στο αεροπλάνο που πετούσε από Άμστερνταμ για Ίμπιζα με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με εξαγριωμένους συνεπιβάτες τους. Αμφότεροι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και συνελήφθησαν.

Ποδηλατόδρομος στην Ολλανδία

Η ολλανδική πόλη που προετοιμάζεται για την κλιματική αλλαγή

Σύμφωνα με ένα δεκαετές πλάνο για την πόλη, προτείνεται μια νέα διάταξη για την καλύτερη προετοιμασία των κατοίκων για ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως νεροποντές, ξηρασίες και καύσωνες.

Τα συντρίμμια της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines κοντά στο Γκράμποβο της Ουκρανίας

Κατάρριψη πτήσης MH17: Η Ολλανδία πηγαίνει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τη Ρωσία

Δικαιοσύνη ζητάει η Ολλανδία για τα 298 θύματα της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines, η οποία καταρρίφθηκε το 2014 ενώ πετούσε πάνω από την ανατολική Ουκρανία, που ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Σεξ εργάτριες την εποχή του κορονοϊού

"Χωρίς Φιλιά": Με αυστηρά μέτρα ανοίγουν ξανά οι οίκοι ανοχής στο Άμστερνταμ

Έπειτα από το αύστηρο lockdown, που άφησε εκατοντάδες σεξ εργάτες χωρίς εισόδημα, ανοίγουν εκ νέου, έπειτα από 5 μήνες σχεδόν, οι οίκοι ανοχής στο Άμστερνταμ. Ωστόσο τίποτα δεν μοιάζει όπως παλιά.

Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα χαλαρώσει από τις 15 Ιουνίου τις προειδοποιήσεις για τα τουριστικά ταξίδια

Ολλανδία: Χαλαρώνει από 15 Ιουνίου τις προειδοποιήσεις για τα τουριστικά ταξίδια στην Ευρώπη

Ενόψει των θερινών διακοπών, δεν θα υπάρχει πλέον σύσταση για τα μη απαραίτητα ταξίδια σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ιταλία.

Διαδήλωση για τον Τζορτζ Φλόιντ στην Ολλανδία

Ολλανδία: Διαδήλωση για τον Τζορτζ Φλόιντ - Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις για τον κορονοϊό

Επικρίσεις δέχτηκε η δήμαρχος του Άμστερνταμ εξαιτίας μιας ογκώδους αντιρατσιστικής διαδήλωσης, στην οποία δεν τηρήθηκαν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το μικρό ζώο μινκ

ΠΟΥ για μολύνσεις από μινκ: Ίσως τα «πρώτα γνωστά κρούσματα μετάδοσης» κορονοϊού από ζώο

Ο ΠΟΥ ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει με τους Ολλανδούς ερευνητές που εξετάζουν το θέμα, υπογραμμίζοντας ότι "μέχρι σήμερα, μπορεί να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις".