ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τεστ κορονοϊού από το στόμα στην Ολλανδία

Ολλανδία: Ξεκινά η χρήση γρήγορων τεστ αναπνοής για τον εντοπισμό του κορονοϊού

Τα πρώτα διαγνωστικά κέντρα στο Άμστερνταμ άρχισαν αυτή την εβδομάδα να χρησιμοποιούν το SpiroNose, ένα μηχάνημα που απαιτεί απλώς ο εξεταζόμενος να αναπνεύσει σε αυτό.

Eurovision 2021: Επιστρέφει αλλά στους ρυθμούς της πανδημίας - Τι αλλάζει

Eurovision 2021: Επιστρέφει αλλά στους ρυθμούς της πανδημίας - Τι αλλάζει

Αποστάσεις, περιορισμοί, ακόμη και μαγνητοσκοπημένες ερμηνείες ανακοίνωσαν οι διοργανωτές ενόψει του μουσικού διαγωνισμού που θα γίνει τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Επιφυλάξεις για την παρουσία του κόσμου.

Αστυνομία σε διαδήλωση κατά του Lockdown στο Άμστερνταμ

Ολλανδία: Η αστυνομία διέλυσε διαμαρτυρία κατά του lockdown - 30 συλλήψεις

Στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να επαναληφθούν οι ταραχές που συγκλόνισαν πόλεις της Ολλανδίας την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές προχώρησαν σήμερα σε 30 συλλήψεις διαδηλωτών.

Επεισόδια στην Ολλανδία λόγω του λοκντάουν

Ολλανδία: Οργή λαού λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας - Πάνω από 150 συλλήψεις διαδηλωτών

Φωτιές, πετροπόλεμοι και λεηλασίες καταστημάτων σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, κατά την τρίτη νύχτα ταραχών στην Ολλανδία, από διαδηλωτές που διαμαρτύρονται κατά του Lockdown.

Ολλανδία: Συγκρούσεις και λεηλασίες σε διαδηλώσεις κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Ολλανδία: Συγκρούσεις και λεηλασίες σε διαδηλώσεις κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών κατά της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, στην Ολλανδία. Πυρπολήθηκε κέντρο ιχνηλάτισης κορονοϊού και διακόπηκαν τα δρομολόγια τρένων.

Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε

Ολλανδία: Τι σημαίνει για τους πολίτες η παραίτηση Ρούτε

Γύρω στις 10.000 ολλανδικές οικογένειες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν χιλιάδες ευρώ επιδομάτων, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις οδήγησε σε ανεργία και χρεοκοπίες. Τι σημαίνει η παραίτηση του πρωθυπυργού.

Ολλανδός δημοσιογράφος "εισβάλλει" στην τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Αμυνας της ΕΕ

Ολλανδός δημοσιογράφος "εισβάλλει" στην τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Αμυνας της ΕΕ

Πόσο ασφαλείς είναι οι τηλεδιασκέψεις που όλοι μας κάνουμε εν καιρώ πανδημίας; Οχι και πολύ αν κρίνουμε από το γεγονός ότι δημοσιογράφος "μπήκε" σε τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Αμυνας της ΕΕ.

Βαν Γκογκ

Βίνσεντ βαν Γκογκ: Νέα ψηφιακή συλλογή με πάνω από 1.000 έργα του διαθέσιμη στο κοινό

Προς το παρόν, η ψηφιακή συλλογή περιλαμβάνει τα έργα που υπάρχουν στα μουσεία της Ολλανδίας. Μελλοντικός στόχος του εγχειρήματος είναι να συμπεριληφθούν στη βάση δεδομένων και τα έργα του που είναι σκορπισμένα σε όλον τον πλανήτη.

Check in στο έρημο αεροδρόμιο του Μονάχου, 12 Νοεμβρίου 2020. Η Βαυαρία βρίσκεται σε μερικό lockdown ήδη για πάνω από μια εβδομάδα.

Κορονοϊός: Η Ευρώπη παλεύει να συγκρατήσει το δεύτερο κύμα - Σε τι φάση βρίσκεται κάθε χώρα

Η Ιταλία ξεπέρασε το όριο του ενός εκατομμυρίου κρουσμάτων, η Βρετανία τους 50.000 νεκρούς. Ένας στους τέσσερις νέους θανάτους στη Γαλλία αποδίδεται πλέον στην Covid-19

Ολλανδοί δημοσιογράφοι

Ολλανδία: Αυξάνονται οι επιθέσεις κατά δημοσιογράφων

Εξαιτίας των αυξανόμενων επιθέσεων κατά δημοσιογράφων το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS στέλνει πλέον ρεπόρτερ και τεχνικούς στους δρόμους «ανώνυμα». Η βία κατά του Τύπου τείνει να γίνει κανόνας στην Ευρώπη;