Ελένη Βουλγαράκη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τον Φώτη Ιωαννίδη

Διαβάζεται σε 3'
Ελένη Βουλγαράκη
Ελένη Βουλγαράκη PAPADAKIS PRESS

Τι απαντά η Ελένη Βουλγαράκη για τα προσβλητικά σχόλια που δέχεται στα social media από φιλάθλους του Παναθηναϊκού, για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Πληθώρα αρνητικών και προσβλητικών σχολίων δέχεται τα τελευταία 24ωρα η Ελένη Βουλγαράκη, που φημολογείται ότι έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ειδικά μετά από τον τραυματισμού του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για λίγες μέρες, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, έγινε στόχος πολλών φιλάθλων.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο διαφημίζει ένα προϊόν για μπούκλες στα μαλλιά. Το βίντεό της γέμισε με σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που της επιτέθηκαν λες και φταίει εκείνη για την απουσία του ποδοσφαιριστή από τραυματισμό.

Η ίδια, σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Breakfast@Star”, είπε για αυτά: Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί γενικά το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως“.

“Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη” συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ερωτήθηκε και για το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος είπε χθες: “Σου έφτιαξα τη ζωή, ήσουν μαγκούφα”. “Δεν με ενόχλησε, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά, δεν είμαι παρεξηγησιάρα”, απάντησε η ίδια.

Οι δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη

Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Η σχέση τους

Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2024, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», που αποκάλυψε, μάλιστα, πως το νέο ζευγάρι πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας είναι περιζήτητος και από ομάδες του εξωτερικού.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο.

Η Ελένη Βουλγαράκη ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστριών και ραδιοφωνικών παραγωγών.

Η ίδια σπούδασε νοσηλευτική στη Λάρισα. Για 6 μήνες μάλιστα έκανε και πρακτική άσκηση σε κλινική ως νοσηλεύτρια Στη συνέχεια θέλησε να σπουδάσει δημοσιογραφία, επιλέγοντας το ANT1 Media Lab

Η σχολή του ΑΝΤ1 την οδήγησε στον Ρυθμό 94,9 όπου και έκανε την πρακτική της και στη συνέχεια εργάστηκε εκεί. Λίγο μετά, η ίδια παρουσίασε τη δική της εκπομπή στο MAD Radio.

Το 2020 άφησε το MAD και ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αρχικά στο Open με την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και στη συνέχεια με το “Χαμογέλα και πάλι” μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Τη φετινή σεζόν συμμετέχει δυναμικά στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ενώ ραδιοφωνικά την απολαμβάνουμε στα “Κουνάβια” του Music 89,2.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα