Ελένη Βουλγαράκη: Σε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Βουλγαράκη: Σε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού
Ελένη Βουλγαράκη papadakispress

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη είναι ερωτευμένη με ποδοσφαιριστή των Πράσινων.

Η γνωστή δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Ελένη Βουλγαράκη είναι ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα, με έναν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN «Πρωινό ΣουΣου», πρόκειται για τον 24χρονο Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός στην ομάδα των πρασίνων.

Το νέο ζευγάρι μάλιστα πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας είναι περιζήτητος και από ομάδες του εξωτερικού.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο.

Η Ελένη Βουλγαράκη ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστριών και ραδιοφωνικών παραγωγών.

Η ίδια σπούδασε νοσηλευτική στη Λάρισα. Για 6 μήνες μάλιστα έκανε και πρακτική άσκηση σε κλινική ως νοσηλεύτρια Στη συνέχεια θέλησε να σπουδάσει δημοσιογραφία, επιλέγοντας το ANT1 Media Lab

Η σχολή του ΑΝΤ1 την οδήγησε στον Ρυθμό 94,9 όπου και έκανε την πρακτική της και στη συνέχεια εργάστηκε εκεί. Λίγο μετά, η ίδια παρουσίασε τη δική της εκπομπή στο MAD Radio.

Το 2020 άφησε το MAD και ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αρχικά στο Open με την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και στη συνέχεια με το “Χαμογέλα και πάλι” μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Τη φετινή σεζόν συμμετέχει δυναμικά στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ενώ ραδιοφωνικά την απολαμβάνουμε στα “Κουνάβια” του Music 89,2.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα