Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος

Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος
Έρρικα Πρεζεράκου Instagram / @errika_prezerakou

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο πέρυσι. Όσα δήλωσε για τη στιγμή του ατυχήματος.

Στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στην Κύθνο πριν από ένα χρόνο, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι.

“Στην ουσία, δεν έπεσα. Ένας άνθρωπος πάει να κάνει επίδειξη εκείνη την ώρα κι εγώ βρίσκομαι κάτω από την προπέλα. Κάνει μια επιπολαιότητα εκείνη τη στιγμή, ενώ εγώ κάθομαι στη θέση μου. Βρέθηκα στο νερό και ήμουν κάτω από τις προπέλες, καθώς έστριβε το σκάφος, την ώρα που προσπαθούσα να πάρω αναπνοή βγαίνοντας απ’ τη θάλασσα. Θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή, που στοίχισε κάποια δάχτυλα”, δήλωσε η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

Η Έρρικα Πρεζεράκου περιέγραψε τη στιγμή του σοκαριστικού ατυχήματος, αναφέροντας: “Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις κι εσύ πού βρίσκεσαι εκείνη την ώρα. Φυσικά, δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι… πολύ δύσκολα με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούργιο”… Προσπαθείς να μην λιποθυμήσεις, για να μην πνιγείς και για να καταφέρεις να επιβιώσεις, ώστε όλο αυτό να έχει αποτέλεσμα. Ώστε να σώσεις τη ζωή σου. Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, αλλά δεν ήξερα πού. Το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είχε αιμορραγία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα