Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας για την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρα Λεόνε

Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί μιλώντας για την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρα Λεόνε
Η Ευγενία Δημητροπούλου glomex - skai tv

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά τη διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Κυριακής (20/03), η Ευγενία Δημητροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή “Dot”.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε και στη διαδικασία που χρειάστηκε να ακολουθήσει.

Η ίδια μίλησε για την απόφαση με τον σύζυγό της να αποκτήσουν ένα παιδί, μέσω της υιοθεσίας, αλλά και για τις δυσκολίες που συνάντησαν.

“Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας”, είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση”, συνέχισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα