Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους

Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους
Ευγενία Δημητροπούλου Instagram / @evgeniadimitropoulou @dimi_choo

Το φωτογραφικό άλμπουμ του θρησκευτικού γάμου της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Στέλιου Βλατάκη, σχεδόν δύο χρόνια μετά από τον πολιτικό, και η βάφτιση της 3χρονης κορούλας τους.

Με θρησκευτική τελετή, μετά από τον πολιτικό γάμο που έκαναν το 2021, παντρεύτηκαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης, ενώ πραγματοποίησαν μαζί και την βάφτιση της κορούλας τους, Εύας, η οποία πρόσφατα έγινε τριών ετών.

Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, με την γνωστή ηθοποιό να έχει πει σε παλαιότερή της συνέντευξη: Ήταν ένα όνειρο πριν συναντηθούμε και το οποίο το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς και είπαμε ότι ανεξάρτητα από το αν θα αποκτήσουμε βιολογικά παιδιά, θα θέλαμε πάρα πολύ, τουλάχιστον ένα παιδί να καταφέρουμε να το υιοθετήσουμε. Οπότε δεν ήμασταν από τα ζευγάρια που είχαμε ταλαιπωρηθεί, αυτό ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είχαμε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν γιατί είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνο”.

Συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι παραυρέθηκαν στην ημέρα χαράς του ζευγαριού, που έλαμπε από ευτυχία, όπως φάνηκε στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι τους στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα