Η σπάνια φοβία που έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Διαβάζεται σε 2'
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη ΤΗΕ 2NIGHT SHOW/ANT1

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη ζωή της μετά το Survivor, τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα “λάθη” που δεν θέλει να ξανακάνει στη νέα της σχέση.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησα για τα όσα άλλαξαν στη ζωή της από το 2017, που μπήκε στο Survivor, και μετά, αλλά και γιατί νιώθει άβολα όταν τη ρωτούν για τα προσωπικά της.

“Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια από το πρώτο Survivor αλλά και κάποιες εντελώς άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά στα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Τα άλλα εντάξει, πιστεύω δεν τα αφήνω πλέον να με αγγίξουν” ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και πρόσθεσε: “Το 2017 μπήκα στο Survivor, μου ήρθε η αναγνωρισιμότητα, άλλαξαν τα επαγγελματικά μου και η οικονομική μου κατάσταση. Οπότε είμαι χαρούμενη. Δεν έχω βάλει τελεία στο αθλητικό κομμάτι. Αλλά 13-14 χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ έκανα αρκετά πράγματα, οπότε είμαι γεμάτη”.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή, κάνοντας αναφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ δεν μίλησε εκτενώς για τη νέα της σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, εξηγώντας τον λόγο.

“Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο , πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Πλέον μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία στα social media, αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα”.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμεινε για τον καινούργιο της σύντροφο, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έρχεται σε αμηχανία: “Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω, γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Οπότε τέλεια”.

Όσο για τον γάμο, είπε: “Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Είμαι 37 χρονών. Πλέον λίγο έχω βγάλει από το μυαλό μου“.

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε: Έχω πτηνοφοβία. Ο μπαμπάς μου έχει κότες, με είχε βάλει στο κοτέτσι για να ξεπεράσω το φόβο μου αλλά δεν τον ξεπέρασα. Δεν ξέρω από πού προκύπτει, θα το ψάξω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα