Φαίη Σκορδά για Athens Pride: Σε κάποια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει το “αλλά”

Διαβάζεται σε 1'
Φαίη Σκορδά για Athens Pride: Σε κάποια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει το “αλλά”
Φαίη Σκορδά glomex/ΣΚΑΙ

Το Athens Pride και όσα αυτό εκπροσωπεί υπερασπίστηκε η Φαίη Σκορδά. Η αναφορά στους γονείς που ξυλοκόπησαν το παιδί τους επειδή είναι γκέι.

Για τα σχόλια μίσους που ακούστηκαν γύρω από το Athens Pride και την σχετική τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή το Πρωινό μας το πρωί της Πέμπτης (15/6).

Η παρουσιάστρια υποστήριξε το Athens Pride παίρνοντας σαφή θέση υπέρ όσων συμμετέχουν και εκφράζονται μέσα από αυτό. Πολλές φορές σε κάποια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει το αλλά. Δεν είναι όλα τα θέματα για να υπάρχει ένα αλλά. Η ισορροπία και όταν θέλεις να βάλεις το αλλά μπορεί να έρθει με μία συνέντευξη που ακούς το συναίσθημα και έτσι περνάς ένα μήνυμα” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση τον γονιών από την Καβάλα που καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή επειδή δεν αποδέχονταν το γεγονός πως το ανήλικο παιδί τους αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι.

Πήγε ένα παιδάκι να πει στη μαμά του και στον μπαμπά του ότι είναι ομοφυλόφιλος και το έσπασαν στο ξύλο. Βγαίνει ο Καπουτζίδης και λέει αγκαλιάστε τα παιδιά, είμαστε δίπλα σας. Και τώρα μιλάμε για το pride όταν γίνονται αυτά τα γεγονότα πριν τρεις μέρες” σημείωσε στη συνέχεια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα