Φαίη Σκορδά: Η τεράστια ανθοδέσμη με τον άγνωστο αποστολέα

Διαβάζεται σε 2'
skorda
Φαίη Σκορδά glomex

Μία τεράστια ανθοδέσμη δέχθηκε η Φαίη Σκορδά όμως όπως είπε στους συνεργάτες της εκπομπής της δεν γνωρίζει ποιος της την έστειλε.

Μία εκδήλωση μεγάλου θαυμασμού βίωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία όπως έκανε γνωστό δέχθηκε μία τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, χωρίς όμως να γνωρίζει τον αποστολέα.

Την αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής στον ΣΚΑΪ έκανε το πρωί της Παρασκευής (15/12) ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναρωτήθηκε ποιος κρυβόταν πίσω από το συγκεκριμένο δώρο, με την παρουσιάστρια να μην γνωρίζει, αφού όπως είπε, ενώ υπήρχε κάρτα δεν αναφέρεται κανένα όνομα.

“Μου ήρθε αυτή η ανθοδέσμη σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που μου ήρθαν τόσα πολλά λουλούδια στη ζωή μου. Ήταν 201 τριαντάφυλλα, αλλά δεν ξέρω από πού είναι. Η κάρτα δεν είχε όνομα”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία σχολίασε πως αρχικά είχε μία σκέψη από πού μπορεί να ήταν αλλά… ξεφτιλίστηκε όπως είπε, γιατί δεν ήταν από εκεί που φανταζόταν.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε μάλιστα να φωτογραφηθεί αγκαλιά με το τεράστιο μπουκέτο, δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά:

fayskorda
Φαίη Σκορδά Instagram@fayskorda

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα