Φαίη Σκορδά κατά Τζήμερου: “Είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος!”

Φαίη Σκορδά κατά Τζήμερου: “Είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος!”
«Πρωινό μας» glomex - skai tv

Η οργισμένη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, στα χυδαία και σεξιστικά σχόλια κατά της βουλεύτριας Τζώρτζιας Κεφαλά.

Την κριτική που άσκησε ο Θάνος Τζήμερος για την εμφάνιση της βουλεύτριας Τζώρτζιας Κεφαλά στη Βουλή σχολίασαν το πρωί της Τρίτης η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας».

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε πώς μπορεί να κάνει κάποιος μια τέτοια ανάρτηση και χαρακτήρισε τον Τζήμερο ως «φθηνό άνθρωπο».

«Η ευπρέπεια ενός ανθρώπου, η καλλιέργεια και το πνεύμα έχει να κάνει και με το τι φιλτράρουμε και λέμε, πόσω μάλλον δημόσια και όχι σε μια παρέα. Όλοι μας κάνουμε κάποιες σκέψεις, που ίσως να μην είναι σωστές. Εκεί έχεις το πνεύμα, την καλλιέργεια να σταματήσεις τον εαυτό σου, να βάλεις μια φραγή και να πεις “έχει ουσία για να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το θέμα;”. Εκεί λοιπόν φαίνεται το δικό σου πνεύμα. Το τι λες δημόσια χαρακτηρίζει εσένα και το τι άνθρωπος είσαι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να μιλήσεις για μια γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις τη λέξη “βυζί”, συγγνώμη κιόλας. Ό,τι και να θέλεις να πεις, πρέπει να είσαι πολύ φθηνός άνθρωπος για να το γράψεις αυτό. Πώς το κάνεις αυτό;»., συνέχισε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Παρακάτω, το σχετικό απόσπασμα:

Η απάντηση της Τζώρτζιας Κεφαλά

Απάντηση στα σεξιστικά σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν, σχετικά με την αμφίεση που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στη Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας, έδωσε η τραγουδίστρια και βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας μέσω βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους αλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας“, έγραψε στην ανάρτησή της η Τζώρτζια Κεφαλά.

“Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ”, ανέφερε στην ανάρτηση.

“Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους”, τόνισε στο βίντεό της η κα Κεφαλά.

Σημειώνεται ότι στο βίντεο επέλεξε, μεταξύ άλλων, να χρησιμοποιήσει το #Υποκρισία.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα