Φαίη Σκορδά: “Μια φορά έχασα για λίγο το παιδί, πέθανα και ξαναγύρισα πίσω”

Διαβάζεται σε 2'
Φαίη Σκορδά: “Μια φορά έχασα για λίγο το παιδί, πέθανα και ξαναγύρισα πίσω”
H Φαίη Σκορδά. Glomex

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μαμά-δες” βρέθηκε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, όπου μίλησε για την μητρότητα και τη δεμένη σχέση με τα παιδιά της. – Όσα είπε για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες», σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης για την μητρότητα, τα χρόνια της παιδικής ηλικίας, τη δεμένη σχέση με την οικογένεια, την καριέρα της και τα παιδιά της.

«Πάντα ήθελα παιδιά, η αλλαγή βέβαια όταν έρχεται το παιδί, πολλά συναισθήματα, έχει αγάπη, έχει μέσα αγωνία, ευθύνη αλλά είσαι γεμάτος» είπε αρχικά.

Για τα δικά της παιδικά χρόνια είπε: «Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος».

Μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι: «Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί, πέθανα και ξαναγύρισα. Και ακούγεται μία κυρία στον πάνω όροφο και μου λέει “εδώ είναι Φαίη μην ουρλιάζεις”».

Η παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε πως βασική της προτεραιότητα ήταν τα παιδιά τους. «Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου», είπε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σχέση της με τους δημοσιογράφους και πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media. «Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα