Φίλιππος Σοφιανός: “Είμαι παραδοσιακός- Ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι”

Φίλιππος Σοφιανός: “Είμαι παραδοσιακός- Ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι”
Φίλιππος Σοφιανός Papadakis Press

Ότι θεωρεί τον εαυτό του "παραδοσιακό" σε θέματα γάμου και οικογένειας, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός. Τι είπε για τις συναδέλφους του.

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στους γάμους του και στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως θεωρεί τον εαυτό του “παραδοσιακό” σε αυτά τα θέματα.

“Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ακάθιστο. Αφιερώνομαι σε κάτι με ψυχή και σώμα, τα δίνω όλα και μετά πάμε για άλλα. Μην τους πιάσουμε τους γάμους. Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι, στα παιδιά. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά στο φλερτ και στο αν έχει κάνει σχέση από το άτομο του επαγγελματικού του περιβάλλοντος, ο διάσημος ηθοποιός είπε: “Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς μου. Η σκηνή ήταν ιερή για μένα, δεν ερωτευόμουν συναδέλφους. Σε επίπεδο φλερτ μπορεί να φλερτάρω και με την ταξιτζού ας πούμε. Αλλά το να επιλέξεις το φλερτ για σύντροφο είναι πολύ γενναία απόφαση. Έχω τσιμπηθεί με πρωταγωνίστριες όπως και το αντίθετο έχει συμβεί. Έχω κάνει πολλές ερωτικές σκηνές στις σειρές, αλλά ποτέ δεν ένιωσα αμηχανία”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα