Φοροδιαφυγή: Όσα έλεγε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον “χρυσό” γάμο

Διαβάζεται σε 3'
Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Ελίζαμπεθ Ελέτσι PAPADAKIS PRESS

Στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη φέρεται να έγινε το “πάρτι” φοροδιαφυγής. Τι δήλωνε η ίδια για τα υπέρογκα ποσά που ξόδεψαν για την τελετή.

Μια πολύ μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Τετάρτης (24/01), η οποία αφορά έναν γάμο που διοργανώθηκε με κάθε πολυτέλεια και γέμισε με αναρτήσεις το διαδίκτυο

Η προβολή του γάμου ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ, που σκανάρει τα social media. Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν, έναν, τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης, που ακολούθησε.

Όσα εντόπισε η ΑΑΔΕ περιελάμβαναν “μαύρα” κοσμήματα, λουλούδια, μέχρι μπαλόνια και τη γαμήλια τούρτα, ακόμα και γνωστό τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, έναν από τους πιο πολυδιαφημισμένους της showbiz, που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και ειδικά των πρωινών εκπομπών το προηγούμενο διάστημα.

 

Τι έλεγε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον γάμο της

Η πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή δημοσιογράφος της Μυκόνου είχε κάνει πολλές δηλώσεις για τον γάμο της, ενώ είχε μοιραστεί αρκετές φορές δημόσια τα υπέρογκα ποσά που ξόδεψε το ζευγάρι.

“Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι ο γάμος θα κοστίσει λιγότερο. Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, εννοείται. Είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, είναι large, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα” είχε πει σε δηλώσεις της.

 

Επίσης, είχε δηλώσει: “Στο γάμο μου θα με βάψει η make up artist της Ναόμι Κάμπελ. Την είχα γνωρίσει πριν από 5 χρόνια όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε έρθει στο μαγαζί μου. Μου έκανε μόνη της την πρόταση όταν είδε πως παντρεύομαι”.

“Δεν ξέρω με ποιο τραγούδι θα μπούμε, θα είναι εκεί οι Vegas και βασικός τραγουδιστής ο Τριαντάφυλλος. Ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θέλω να τραγουδήσει ο Τριαντάφυλλος” είχε πει σε συνέντευξή της.

“Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ” είχε πει, ενώ για το μονόπετρο είχε δηλώσει: “Στην αρχή ήταν να μου πάρει ένα μικρούλι. Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”. Το διαλέξαμε μαζί. Δεν είχα δει εκείνη τη στιγμή την τιμή, ήταν ένα υπέρογκο ποσό. Το μονόπετρο κόστισε 13.500 ευρώ”.

Η κοσμικογράφος είχε αναφέρει, επίσης, πως ξόδεψε 3.500 ευρώ για να αποκτήσει ένα ζευγάρι παπούτσια. “Ήταν ένα πολύ ωραίο παπούτσι και το έχω ακόμη” είχε πει.

Το ζευγάρι, μετά από τον γάμο, είχε πάει ταξίδι του μέλιτος στο εξωτικό Μπαλί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα