Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκάλυψε τον όρο που έθεσε η Σερντάμπ σε συνέντευξή τους

Διαβάζεται σε 2'
Σερντάμπ Ερενέρ
Σερντάμπ Ερενέρ YouTube

Το μοναδικό όρο που είχε θέσει η Σερντάμπ Ερενέρ σε συνέντευξή της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αμέσως μετά τη νίκη της στη Eurovision το 2003, αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Η Μαντώ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (08/05) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ και με αφορμή τον χθεσινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 η τραγουδίστρια μίλησε για τη δική της εμπειρία στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2003.

Εκείνη τη χρονιά που νικήτρια είχε αναδειχθεί η Τουρκάλα Σερντάμπ Ερενέρ με το “Everyway that I can” και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ζήτησε από την τραγουδίστρια να τους περιγράψει πώς ήταν η ίδια εκτός σκηνής. Υπενθυμίζεται πως η Σερντάμπ επιστρέφει στη Eurovision και θα τη δούμε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό, την Πέμπτη (09/05).

Μιλώντας για την πρώην διαγωνιζόμενη της Eurovision, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στα σχόλια που γίνονται τελευταία για την εξωτερική της εμφάνιση και τη μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της, με τον ίδιο να θυμάται για εκείνη πως “ήταν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Ήταν τότε κάποια θέματα που δεν ήθελε να αγγίξει σε συνεντεύξεις της, όπως για τη θέση της γυναίκας στην Τουρκία“. “Σου είχε μιλήσει καθόλου; Είχατε έρθει σε επαφή να πείτε πράγματα προσωπικά;”, ρώτησε την τραγουδίστρια ο παρουσιαστής.

“Τέτοια κοινωνικά θέματα δεν συζητήσαμε ποτέ με τη Σερτάμπ, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ο λόγος είναι γιατί είναι και μια σπουδαία τραγουδίστρια. Καταρχάς είναι soprano coloratura και έχει και την ποπ τεχνική και έτσι ταιριάξαμε κιόλας το συγκεκριμένο τραγούδι που έχει και τα δύο”, είπε η Μαντώ αναφερόμενη στο ντουέτο τους “Φως – Aşk” που προέκυψε μετά τη Eurovision.

Τότε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε έναν όρο που είχε θέσει η Σερντάμπ Ερενέρ όταν είχαν συναντηθεί για μία συνέντευξη μετά τη νίκη της.

“Εγώ θέλω να πω ότι τότε, που είχε κερδίσει στη Eurovision, είχε έρθει στην Ελλάδα και την είχα φιλοξενήσει στο πρωινό, της είχα κάνει συνέντευξη. Ο όρος ήταν ότι δεν θα μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι, για τις γυναίκες στην Τουρκία. Το είχε βάλει σαν όρο. Γι’ αυτό σε ρωτάω αν υπήρχε κάποιο θέμα”, σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα