Γαβαλάς: Ενοχλημένος με τα μικρόφωνα των ρεπόρτερ – “Μου φεύγει το κραγιόν”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Λάκης Γαβαλάς PAPADAKIS PRESS

Σε άβολη θέση έρχεται ο Λάκης Γαβαλάς με τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι κρατούν τα μικρόφωνα. “Δεν δεν θέλω να σας κολλήσω glamour”.

Θέση υπέρ του Πάνου Βλάχου και των δηλώσεων που έκανε για τη στάση μερίδας των ΜΜΕ πήρε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο βραδινής του εξόδου.

Ο γνωστός σχεδιαστής σχολίασε και το My Style Rocks, αφού πρώτα αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ με το καυστικό του χιούμορ. “Καλησπέρα παιδιά, δεν σας φιλάω γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour.

Εν συνεχεία, είπε: “θεωρώ ότι επειδή έχω δώσει πάρα πολλά στη μόδα, αν είπα το τελικό οκ, είναι γιατί έχω πάρα πολλά να δώσω. Είμαι ενημερωμένος, πηγαίνω συνέχεια ταξίδια”.

Για τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, σημείωσε με το δικό του μοναδικό στυλ: “Πολλές φορές ναι και εσείς οι ίδιοι! Και τώρα το λέω χαριτολογώντας, αλλά έχει και μια βαθιά έννοια”.

Όσο για το αν έχει έρθει και ο ίδιος σε άβολη θέση με τους ρεπόρτερ, ο Λάκης Γαβαλάς δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο που κρατούν τα μικρόφωνα. “Φυσικά και έχω νιώσει άβολα πολλές φορές. Χώνουν αυτό το πράγμα εδώ και μου φεύγει το κραγιόν“.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Βλάχος, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια «17 Κλωστές» το βράδυ της Δευτέρας 22/1, σε κοινές δηλώσεις του με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια ανέφερε πως: “είναι πολύ όμορφη στιγμή αυτή για εμένα, ελπίζω να μην την “λερώσετε” και να την κρατήσετε ως μια όμορφη στιγμή δημιουργίας. Είναι από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο”.

Σε διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου αν τα μέσα έχουν “λερώσει” προηγούμενη δουλειά του, είχε απαντήσει απάντησε πως: “όχι. Τα ΜΜΕ όμως έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα