17 Κλωστές: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα – Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και ο αγνώριστος Πάνος Βλάχος

Διαβάζεται σε 3'
Στιγμιότυπο από την σειρά "17 Κλωστές"
Ο Πάνος Βλάχος στη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια "17 Κλωστές" COSMOTE TV

Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια με τίτλο “17Κλωστές” ξεκινά απόψε στην COSMOTE TV και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η συγκλονιστική υπόθεση. Οι μέρες-ώρες προβολής.

Οι “17 Κλωστές”, η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα (22/01), στις 23:00, σε σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου – Κάτια Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια (“Έτερος Εγώ”).

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και είναι 6 επεισοδίων. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

Στιγμιότυπο από την σειρά «17 Κλωστές».
Στιγμιότυπο από την σειρά «17 Κλωστές».

17 Κλωστές: Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος.

Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό, νεαρό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που τον συκοφαντούν αναίτια. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του.

Στιγμιότυπο από την σειρά «17 Κλωστές»
Στιγμιότυπο από την σειρά «17 Κλωστές»

Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία και η κατακραυγή που δέχεται, τον εξωθούν σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

17 Κλωστές: Δείτε το επίσημο trailer

17 Κλωστές: Οι ηθοποιοί που θα δούμε

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνει ένα μεγάλο καστ Ελλήνων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρή Κατσαφάδο, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστα Φλωκατούλα, Κώστα Φιλίππογλου, Μάνο Βακούση, Ταξιάρχη Χάνο, Φώτη Θωμαΐδη, Θάνο Τοκάκη, Ντένια Στασινοπούλου, Μελίνα Βαμπούλα, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστη Πουλοπούλου, Ειρήνη Ιωάννου–Παπανεοφύτου, Στέλλα Αντύπα, Χρήστο Βελιάνο, Θράσο Σταθόπουλο, Τάσο Σωτηράκη, Νικόλα Μαραγκόπουλο, Ελένη Δαφνή και Νικόλα Δροσόπουλο.

Στιγμιότυπο από την σειρά "17 Κλωστές"
Στιγμιότυπο από την σειρά "17 Κλωστές" COSMOTE TV

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα, Κώνσταντίνος Τσεντούρος, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Γιάννης Βουλγαράκης, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Φώτης Πέτσος, Γιώργος Κανέλλης, Κώστας Ροζής Άπος Κυπραίος και Πέτρος Χυτήρης.

Οι “17 Κλωστές” που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την “Tanweer Productions”.

Στιγμιότυπο από την σειρά "17 Κλωστές"
Στιγμιότυπο από την σειρά "17 Κλωστές" COSMOTE TV

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα