Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: “Χρειάζεται 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Λάκης Γαβαλάς papadakispress

Σκληρά λόγια από τον Λάκη Γαβαλά για την κριτή του “My Style Rocks”, Σοφία Χατζηπαντελή.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη, το πρωί της Τρίτης, ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για την τηλεόραση, τις εκπομπές μόδας, ενώ αναφέρθηκε με τα χειρότερα σχόλια για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Στο Shopping Star τούς είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο ίδιος είπε: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι γιατί όλο αλλάζει».

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν».

Το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα