Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα

Διαβάζεται σε 2'
Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα
Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Ευτυχισμένοι γονείς είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί. Το φύλο του μωρού, η ανάρτηση του Ολυμπιονίκη και οι πρώτες δηλώσεις του.

Το πρώτο τους παιδί υποδέχτηκαν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, με την αθλήτρια του στίβου να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Ολυμπιονίκης με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)».

Σημειώνεται πως αυτό είναι το πέμπτο παιδί του Πύρρου Δήμα και το πρώτο για την πρώην παίκτρια του Survivor. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, ενώ τον Φεβρουάριο του 2024 πραγματοποίησαν και τον γάμο τους υπό άκρα μυστικότητα.

Οι ευχές από επώνυμους και ακόλουθους του ζευγαριού, έπεσα βροχή στα σχόλια της δημοσίευσης.

Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα

Οι πρώτες δηλώσεις του Πύρρου Δήμα

Στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τον ερχομό της κόρης του, ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”, είπε:

“Είναι πολύ όμορφη στιγμή, ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά.

Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη τις τελευταίες 15 μέρες και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει, δεν μπορώ.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές, είναι ευλογία. Αυτά είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που έχασα το 2021. Τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε με το καλό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα