Γιάννης Στάνκογλου: Ξανά ερωτευμένος – Παρουσιάστρια η νέα του σύντροφος

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου PAPADAKIS PRESS

Σε σχέση με παρουσιάστρια βρίσκεται ο Γιάννης Στάνκογλου, μετά από το διαζύγιό του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ για τη νέα του σύντροφο.

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Γιάννης Στάνκογλου μετά από το διαζύγιό του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του δεν είναι πια μαζί, ενώ ο χωρισμός τους έχει σημειωθεί πριν από 2-3 χρόνια. Ωστόσο, όπως δήλωσε, το κράτησε κρυφό γιατί ήθελε να προστατεύσει τα παιδιά του.

Το πρωί της Δευτέρας (04/12), η εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε πως ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται σε νέα σχέση εδώ και αρκετό διάστημα, αφήνοντας υπονοούμενα πως πρόκειται για παρουσιάστρια.

“Έχει χαμογελάσει και πάλι στην προσωπική του ζωή; Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο, αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο, αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας” δήλωσε με τη σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε:Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι”.

Το ρεπορτάζ του “Happy Day” σχολίασαν, επίσης, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρου να “πειράζει” την παρουσιάστρια.

“Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα” της είπε, με την Φαίη Σκορδά να τονίζει: “Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα