Γιατί ο 24χρονος γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη έγινε viral

Γιατί ο 24χρονος γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη έγινε viral
Ο Νικόλας Βαρθακούρης στο πρώτο του single Youtube

Ο Νικόλας Βαρθακούρης κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "good job nicky" και έγινε viral μέσα σε μόλις λίγες μέρες.

Τα βήματα του πατέρα του ακολουθεί ο Νικόλας Βαρθακούρης, ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη που είναι 24 ετών.

Ο νεαρός Νικόλας κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “January 8th” από την Cobalt music, το οποίο έγινε viral, ενώ μέσα μόλις τρεις μέρες κατάφερε να μπει στις “τάσεις” του Youtube και να συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views.

Το τραγούδι κινείται σε διαφορετικό μουσικό είδος και ύφος από το ρεπερτόριο του Γιάννη Πάριου, ο Νικόλας υπογράφει εξ ολοκλήρου τον αγγλικό στίχο και μέρος της σύνθεσης, ενώ συνοδεύεται από ένα φρέσκο video-clip με όμορφη αισθητική.

Μάλιστα, ο γιος του διάσημου τραγουδιστή και της γνωστής ηθοποιού δεν ήθελε να έχει το επώνυμο “Βαρθακούρης” στην πορεία που ξεκινά ως τραγουδιστής, γι’ αυτό και σε συνεργασία με την εταιρεία του έχει το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “good job nicky”.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Νικόλα στο Instagram και γράφοντας: “Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός. Είμαι ο Big Brother του. Good job Nicky”.

Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα