Γρηγόρης Βαλτινός: “Η Μελίνα Μερκούρη με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον άντρα της”

Διαβάζεται σε 2'
Γρηγόρης Βαλτινός: “Η Μελίνα Μερκούρη με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον άντρα της”

Μία τρομερή ιστορία από τη γνωριμία του με τη Μελίνα Μερκούρη μοιράστηκε ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός.

Καλεσμένος της εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Βαλτινός. Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης μάλιστα ρωτήθηκε για τις σχέσεις του στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Μεταξύ των σπουδαίων γνωριμιών του και αυτή με τη Μελίνα Μερκούρη, για την οποία μοιράστηκε και μία αξέχαστη ιστορία.

“Η Μελίνα Μερκούρη ήταν σταρ. Αν έμπαινε τώρα εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματούσαν τα πάντα. Δεν ξέρω εάν αυτό είχε να κάνει με το εκτόπισμα και την επιβολή της, ήθελε να στρέψει όλα τα φώτα και τα βλέμματα επάνω της. Δεν είναι μόνο να θέλεις, είναι και να μπορείς να το καταφέρεις, όχι επίπλαστα, αλλά φυσικά, με το ένστικτό σου”, είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε:

“Αυτό ήταν η Μελίνα λοιπόν. Είχε πολύ χιούμορ, καταλάβαινες αμέσως τον χαρακτήρα της. Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον Ντα Σεν, γιατί δεν την άφηνε να καπνίσει. Μου έλεγε πήγαινε και πάρε τσιγάρα, γιατί έρχεται και μετράει τα δικά μου στο δικό μου πακέτο. Εγώ το έκανα αλλά είχα τρομερές τύψεις και της έλεγα θα με πιάσουν και θα γίνει φασαρία”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα