Η ατάκα της Καινούργιου που άφησε την Μαγγίρα με το στόμα ανοιχτό

Διαβάζεται σε 2'
Η ατάκα της Καινούργιου που άφησε την Μαγγίρα με το στόμα ανοιχτό

Η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου προς την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα άφησε προς στιγμή… άφωνη την τελευταία. Λίγο αργότερα, όμως, έδωσε την απάντησή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην κοπή πίτας του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, όπου, όπως ήταν λογικό, την περίμεναν οι κάμερες προκειμένου να τής αποσπάσουν ορισμένες δηλώσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρώτησε τους ρεπόρτερ ποια κανάλια εκπροσωπούν και όταν ένας εξ αυτών τής απάντησε ότι είναι από την εκπομπή “I love Σου Κου” της Μπέττυς Μαγγίρα, αντέδρασε, λέγοντας:

Εσείς τι έχετε μαζί μου; Εσύ προσωπικά τίποτα, είσαι και γλυκύτατος”, για να προσθέσει: “Θέλω να πιστεύω και κανείς σας. Γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη τον εκτιμώ απεριόριστα”.

Η ατάκα αυτή της Κατερίνας Καινούργιου αφορούσε φυσικά το πρόσφατο… beef ανάμεσα στην ίδια και την Μπέττυ Μαγγίρα, με εκατέρωθεν “καρφιά” και διάφορες αιχμές.

Η παρουσιάστρια του “I love Σου Κου”, παρακολουθώντας το στιγμιότυπο, έμεινε προς στιγμήν με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια, ωστόσο, σχολίασε τις δηλώσεις:

“Άμα παίζουμε την Κατερίνα, έχουμε εμμονή μαζί της. Άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω…”.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και σε ερώτηση για την Μαρία Μπακοδήμου, σχετικά με πρόσφατο σχόλιό της, λέγοντας: “Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τις αμοιβές άλλων ανθρώπων. Ασχολήθηκα εγώ με το πόσα παίρνει η Μπακοδήμου; Δεν με αφορά. Με ενοχλεί όταν με σχολιάζουν εμμονικά”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα