Μαγγίρα για Καινούργιου: “Εκείνη μπορεί να έχει beef με μένα” – Το τρέιλερ που ενόχλησε

Διαβάζεται σε 2'
Μαγγίρα για Καινούργιου: “Εκείνη μπορεί να έχει beef με μένα” – Το τρέιλερ που ενόχλησε
PAPADAKIS PRESS

Η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε για το φημολογούμενο beef με την Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας και ένα περιστατικό που “άναψε” το φιτίλι στη σχέση τους.

Για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και το φημολογούμενο “beef” ανάμεσά τους ρωτήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “2night show”, το βράδυ της Τετάρτης.

“Πότε καλέ το έχω εγώ το beef με την Καινούργιου; Η Καινούργιου beef με μένα μπορεί να έχει, εγώ με την Καινούργιου αποκλείεται“, είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία αποκάλυψε και το περιστατικό που “άναψε” το φιτίλι για ενδεχόμενη ρήξη στη σχέση τους: “Είχα κάνει ένα τρέιλερ και η Κατερίνα θεώρησε ότι το έκανα για αυτήν. Σε εκείνο το τρέιλερ τότε έκανα ότι πάω στο Παρίσι. Η Καινούργιου, εκείνο το Σαββατοκύριακο, πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι.

Έπρεπε εγώ να το ξέρω; Θεώρησαν για κάποιον λόγο ότι σχολιάζω και πικάρω την Καινούργιου που πήγε στο Παρίσι με τις φίλες της. Ένα πράγμα ανεξήγητο! Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει”.

Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα παραδέχτηκε πως “Μπορεί και να τρολάρω την Κατερίνα σε άλλη φάση, το συγκεκριμένο όμως δεν ήταν έτσι”.

Και κατέληξε σχετικά με το ταξίδι στο Παρίσι: “Κάθομαι εγώ να βλέπω τις εκπομπές σας που λέει ο καθένας πού θα πάει και τι θα κάνει; Μα είστε με τα καλά σας; Παρασκευή μεσημέρι το γύρισα εγώ το τρέιλερ, που ήξερα ότι πήγε στο Παρίσι;”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα