Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά χριστουγεννιάτικο τραγούδι και ξεχνάει τους στίχους

Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά χριστουγεννιάτικο τραγούδι και ξεχνάει τους στίχους
Η Μαράια Κάρεϊ Instagram

"Δεν ξέρω πώς πηγαίνει... και δεν μπορούσα ποτέ να το προφέρω σωστά", παραδέχεται γελώντας η γνωστή τραγουδίστρια στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Η Μαράια Κάρεϊ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδά το «Auld Lang Syne» με αφορμή τον ερχομό του 2021, αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα – δεν γνωρίζει τους στίχους.

Στο βίντεο η τραγουδίστρια του «All I Want for Christmas is You» φοράει ένα λαμπερό φόρεμα και είναι περιτριγυρισμένη από χιόνια.

Τραγουδά μια a capella έκδοση του τραγουδιού, αλλά σταματά και παραδέχεται: «Δεν ξέρω πώς πηγαίνει… και δεν μπορούσα ποτέ να το προφέρω σωστά».

Το βίντεο της Μαράια Κάρεϊ κλείνει με το μήνυμα: «Σας αγαπώ! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ας ελπίσουμε για καλύτερες, καλύτερες μέρες, το 2021 και στη συνέχεια».

Το τραγούδι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προέρχεται από ένα ποίημα του 1788, του εθνικού ποιητή της Σκωτίας, Ρόμπερτ Μπερνς, στο οποίο έχει προστεθεί παραδοσιακός λαϊκός ρυθμός.

Η φράση «for auld lang syne» αντιστοιχεί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent στο «όπως τον παλιό καιρό». Είναι ένα ποίημα που καλεί στη διατήρηση των παλαιότερων, αγαπημένων μας φιλιών. Συνδέεται με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, μία περίοδο που οι άνθρωποι συναντιούνται για να θυμηθούν τις παλιές χαρές και θλίψεις, ειδικά εκείνες που πέρασαν μαζί ο ένας παρέα με τον άλλον.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα