Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα αποκαλύπτει: “Έχει χάσει τη φωνή του”

Διαβάζεται σε 3'
Κώστας Χαρδαβέλλας
Κώστας Χαρδαβέλλας PAPADAKIS PRESS

Σε μια προσωπική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Χαρδαβέλλα προχώρησε η σύζυγός του.

Στην κάμερα του “Happy Day” παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Παναγοπούλου, όπου μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Κώστα Χαρδαβέλλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για τον Κώστα Χαρδαβέλλα ότι έχει χάσει τη φωνή του, ενώ μίλησε και για τις θεραπείες που κάνει ο δημοσιογράφος και πώς έχει επηρεαστεί η ζωή του.

“Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, άρχισε να βραχνιάζει ξαφνικά, να μην μπορεί να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του, είναι σαν ψίθυρος. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ γιατί ο Κώστας είχε δώσει και πριν 15 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, κάναμε εξετάσεις και συνεχίζουμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις. Τελικά υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, θέλει όμως πολλή προσπάθεια, υπομονή, αφωνία, δηλαδή ούτε να ψιθυρίζει”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Παναγοπούλου.

Και πρόσθεσε: “Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο στα ξαφνικά να βυθιστεί στη σιωπή, κάνει θεραπείες, παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι κάτι εύκολο στην αντιμετώπισή του. Ο Κώστας φοβάται μην νιώσουν οι καρκινοπαθείς -γιατί τον έχουν σαν σύμβολο δύναμης γιατί τα κατάφερε πριν 15 χρόνια- μην νιώσουν ότι μπορεί να επανέλθει αυτό και χάσουν και εκείνοι την πίστη τους. Δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια της υγείας του”.

Αναφορικά με την αιτία του προβλήματος, απάντησε: “Έχουν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα οι γιατροί ψάχνουν και κάποια πράγματα ακόμη”.

Και καταλήγοντας, η Μαρία Παναγοπούλου μίλησε για την απουσία του Κώστα Χαρδαβέλλα από την τηλεόραση και πόσο έχει επηρεάσει τον ίδιο. “Του λείπει πάρα πολύ η δουλειά, το να βγει έξω να επικοινωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Πρέπει να κάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό θεραπειών, κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές χορδές. παίρνει αρκετά φάρμακα, πρέπει να ξεκουράζει τη φωνή του. Δεν έχει και πολλή διάθεση να βγαίνει χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Τώρα ανακαλύπτει τη δύναμη της σιωπής.

Ο Κώστας για να συνεννοηθεί πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του και αυτό του δημιουργεί εκνευρισμό, γιατί δεν είναι πολύ της καταπίεσης. Είμαστε 32 χρόνια μαζί και τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Ακόμη και εγώ για άλλη μια φορά έχω εκπλαγεί με τη δύναμη αυτού του ανθρώπου. Ο οποίος δεν σου λέει στα δύσκολα “πες μου τι μπορώ να κάνω για να το αντιμετωπίσω”, σου λέει “τι νομίζεις ότι δεν μπορώ να κάνω και δες με να το κάνω'”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα